εχει δικιο ο Σαββας.ειναι λιγο παραλογο και συναμα παρατολμο θα ελεγα να αγορασεις ενα οπλο χωρις να το εχεις πιασει στα χερια σου.εκτος αν επεστρεψες απο το εξωτερικο που ησουν τοτε παω πασοvirtualgreek έγραψε:VASILIS S έγραψε:ναστε καλα σε ενα μηνα κατεβαινω κυπρο και παω να το παραγγειλω ενα master deluxe sporting
Τελικά για να καταλάβω καλά...
Είσαι εξωτερικό και έκλεισες το MK-60 ?
Σ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ
- giorgos80
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ
- Sergios
Όπως θα το έπιανε από τον Φρίξο θα το πιάσει και απο μένα δεν έχει κατι να φοβηθείgiorgos80 έγραψε:εχει δικιο ο Σαββας.ειναι λιγο παραλογο και συναμα παρατολμο θα ελεγα να αγορασεις ενα οπλο χωρις να το εχεις πιασει στα χερια σου.εκτος αν επεστρεψες απο το εξωτερικο που ησουν τοτε παω πασοvirtualgreek έγραψε:VASILIS S έγραψε:ναστε καλα σε ενα μηνα κατεβαινω κυπρο και παω να το παραγγειλω ενα master deluxe sporting
Τελικά για να καταλάβω καλά...
Είσαι εξωτερικό και έκλεισες το MK-60 ?
Σ.
-
- Full Member
καλημερα σας.
ναι το οπλο το εχω αγορασει αθορητο και ειμαι της ιδεας οτι καμια φορα αξιζει να παρεις το ρισκο
ναι το οπλο το εχω αγορασει αθορητο και ειμαι της ιδεας οτι καμια φορα αξιζει να παρεις το ρισκο
- giorgos80
Μα δεν μιλω για τη λειτουργικοτητα του οπλου αλλα πως το νιωθει στα χερια του.αν του καθεται που λεμε
-
- Full Member
εχω ξαναπιασει μιροκυ 30αρι πιο παλια καποιου φιλου τωρα τι μοντελο ηταν δεν ξερω αλλα ηταν ωραια αισθηση σαν τανκ που ειπε και καποιος φιλος εδω στο φορουμ
-
- Full Member
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
Πολλες φορες και αυτα που ταχα ειναι παραγκελια στα μετρα μας δεν μας καθοντε αφου στην κυπρο δεν εχει καπιο που θα σε παρει στον πινακα του σκοπευτηριου με trygun και πραγματικα φυσιγκια.Και μην ξεχνατε υπαρχουν και οι ριθμισεις απο οπλουργους δακατω..εγω εκαμα οπλο στα μετρα μου με κλιση με ζεστο λαδι εδω και 20 χρονια τωρα και ειναι super
- Sergios
Αν ο Βασίλης είναι 1.70 και πάνω θα του έρχεται ραμμα δύσκολα να το πιάσει οποιοσδήποτε και να μην του κάθετε....
- MARIOSE
Βασίλη μου εγόρασες το φίλε πλέον, τέλος.
Ο πωλητής είναι τσιάκκος εγγυούμαι τον εγώ, το όπλο από ότι λένε και οι υπόλοιποι είναι πόμπα, να σκέφτεσαι θετικά τζιαί μια χαρά θα σου κάτσει. Άμα δεν πας για σκοπευτικούς αγώνες είσαι μια χαρά.

Ο πωλητής είναι τσιάκκος εγγυούμαι τον εγώ, το όπλο από ότι λένε και οι υπόλοιποι είναι πόμπα, να σκέφτεσαι θετικά τζιαί μια χαρά θα σου κάτσει. Άμα δεν πας για σκοπευτικούς αγώνες είσαι μια χαρά.

-
- Full Member
ολα μια χαρα το οπλο εινα πολυ ωραιο σαν καινουριο ραντεβου στο βουνο που κατω που τα πευκα και οι φασσες μαχουνται να κατσουν 

- Sergios
Το πιο κύριο είναι οτι πέφτουν οι φάσσες Μάριε μου....να κανονίσουμε συνάντηση στην Παφό έμειναν οι Παφίτες και να προτείνω εγώ τόπο παρα πολύ κατάλληλο για μας.....Βασίλη μου μρν νεκατωνεις τα κάρβουνα γιατί έχει καμιά εβδομάδα δεν με κοιμησαν οι φάσσες....και σε κάθε όνειρο λιφκουμε τα φυσίγγια....τα γεριμαMARIOSE έγραψε:Βασίλη μου εγόρασες το φίλε πλέον, τέλος.