ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ
-
- Full Member
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ
φιλε Σπυτο δηλ εδωσες μεσα το fair σου και παραγκειλες αλλο?η θα σου κανουν το δικο σου πολυτσιοκ?
ειχα και εγω fair 4-2 φιξ και ηταν πολυ σηγκεντροτικο ο αντιπροσωπος μου ελεγε να πιασω 5-3 και δεν τον ακουσα ..φυσικα το πολυτσιοκ ειναι η καλυτερη λυση!!
ειχα και εγω fair 4-2 φιξ και ηταν πολυ σηγκεντροτικο ο αντιπροσωπος μου ελεγε να πιασω 5-3 και δεν τον ακουσα ..φυσικα το πολυτσιοκ ειναι η καλυτερη λυση!!
- spyrosspyrou851
Ναι έτσι έκαμα, έδωσα μέσα το 4/2 και το ξαναπαράγγειλα πολυτσιόκ και με δεύτερο σέτ κάννης 28 ίντζες.KINIGOSS έγραψε:φιλε Σπυτο δηλ εδωσες μεσα το fair σου και παραγκειλες αλλο?η θα σου κανουν το δικο σου πολυτσιοκ?
-
- Full Member
πολυ καλα!!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι έτσι έκαμα, έδωσα μέσα το 4/2 και το ξαναπαράγγειλα πολυτσιόκ και με δεύτερο σέτ κάννης 28 ίντζες.KINIGOSS έγραψε:φιλε Σπυτο δηλ εδωσες μεσα το fair σου και παραγκειλες αλλο?η θα σου κανουν το δικο σου πολυτσιοκ?
- Breda Pegaso
Ετσι γινεται!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Laurona
Παντελη μου σαφως και να διαφωνησεις μαζι μουmaster έγραψε:Καλησπέρα παίδες,
Χρύσανθε μου σεβαστή η άποψη σου αλλά θα διαφωνήσω φίλε.
Ενας νέος κυνηγός λόγω ενθουσιασμού ή έλλειψη εμπειρίας δικαιούται να κάνει λάθος επιλογή και να πειραματιστεί μέχρι να καταλήξει. Δεν ξεκινούν όλοι όπως κάποιους από εμάς από παιδική ηλικία με τα όπλα των γονιών μας έτσι ώστε να έχουν αρκετή τριβή και να ξέρουν πάνω κάτω τι θέλουν.
Δεν είναι κακό να βρεί τι πραγματικά του ταιριάζει μέσα από πρακτική δοκιμή.
Οπόταν την σήμερο ημέρα θεωρώ την μεταπωλιτική αξία αλλά και την εμπορευσιμότητα βασικότατη παράμετρο για την επιλογή όπλου στην μικρή αγορά της χώρας μας.

Εγω παλι ΟΜΩΣ δεν διαφωνω καθολου με αυτο που εγραψες

Ισως και να εγραψα λαθος αυτο που ηθελα να πω, επειδη ειχα την εντυπωση οτι ο φιλος ηθελε να ασχοληθει εντατικα με το σκοπευτηριο και ετσι του ειπα το θεμα την μεταπωλητικης αξιας, ενος οπλου, οχι λογω ποιοτητας αλλα λογω ζητησης και αγορας στον σκοπευτικο τομεα

Γιαυτο και του τονισα να το αγνοησει εαν δεν θα κανει πρωταθλητισμο.
Φυσικα και πρεπει να πειραματιστει ο καθε ενας μας, με οτιδηποτε θα ασχοληθει και να κανει και λαθη, γιατι ειναι απο τα λαθη ποιυ μαθαινεις

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
παιδια εσεις που ασχολιστε περισσοτερο ξερετε απο ποσα αρχιζουν οι τιμες στα πλαγιοκαννα της fair??
- spyrosspyrou851
Φίλε κυνηγέ εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με πλαγιόκαννα και έτσι δεν γνωρίζω, πάντως η ιστοσελίδα μόνο ένα πλαγιόκαννο έχει, το ISIDE, σε διάφορες εκδόσεις. Θα σου βάλω κομμάτι της λίστας τιμών αλλά να σε ενημερώσω ότι αυτές οι τιμές δεν ισχύουν στη Κύπρο και είναι πιο χαμηλές συνήθως. Σαν ας πούμε το Goose που έπιασα εγώ, το έπιασα περίπου 500 Euros πιο χαμηλά από τη τιμή που γράφει η λίστα τιμών. Σου προτείνω να πιάσεις το Δημήτρη να του πεις για πιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι να σου πει από τι τιμές ξεκινούν στη Κύπρο, διότι αυτές οι τιμές είναι ενδεικτικές και πιθανόν να είναι για την Ιταλία που είναι πιο πάνω το ΦΠΑ.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... mwoehw.jpg
-
- Full Member
ευχαριστω φιλε Σπυρο! ..θα το ψαξωspyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε κυνηγέ εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με πλαγιόκαννα και έτσι δεν γνωρίζω, πάντως η ιστοσελίδα μόνο ένα πλαγιόκαννο έχει, το ISIDE, σε διάφορες εκδόσεις. Θα σου βάλω κομμάτι της λίστας τιμών αλλά να σε ενημερώσω ότι αυτές οι τιμές δεν ισχύουν στη Κύπρο και είναι πιο χαμηλές συνήθως. Σαν ας πούμε το Goose που έπιασα εγώ, το έπιασα περίπου 500 Euros πιο χαμηλά από τη τιμή που γράφει η λίστα τιμών. Σου προτείνω να πιάσεις το Δημήτρη να του πεις για πιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι να σου πει από τι τιμές ξεκινούν στη Κύπρο, διότι αυτές οι τιμές είναι ενδεικτικές και πιθανόν να είναι για την Ιταλία που είναι πιο πάνω το ΦΠΑ.
-
- Full Member
γεια σας φιλοι.
καποιος να μου πει ποιοι φερνουν μιροκυ.
ευχαριστω.
καποιος να μου πει ποιοι φερνουν μιροκυ.
ευχαριστω.
- virtualgreek
- Moderator
VASILIS S έγραψε:ναστε καλα σε ενα μηνα κατεβαινω κυπρο και παω να το παραγγειλω ενα master deluxe sporting
Τελικά για να καταλάβω καλά...
Είσαι εξωτερικό και έκλεισες το MK-60 ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...