Beretta 686 E

Απάντηση
cyprohunter
Full Member

Re: Beretta 686 E

Δημοσίευση από cyprohunter »

SV10Perennia έγραψε:Φιλε εγω εχωτο Perennia 2 χρονια και δεν μου εκαμε κανενα απολυτως προβλημα οσο αφορα τα φυσιγγια ουτε στο σκοτωμα μου εκαμε κανενα προβλημα.Εσυ εχεις καμια προσωπικη εμπειρια με τουτο το οπλο οξα ακουσες κουβεντες που φιλους;

Εντελως φιλικα
Για κακή μου τύχη αγόρασα όπως τον παλαβό το perennia l και πέρσι κατάφερα να το πουλήσω, η εμπηρεία... Τραυματική :/ Σκέτη ζημιά
Φιλικά,
Αναστάσης
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Φιλε cyprohunter με ολο το σεβασμο αλλα κατι εν μας λαλεις καλα. Σε ενα post σου αναφερες οτι εισαι του 96 αρα 17 χρονων στην καλλητερη περιπτωση. Ποτε επρολαβες τζιαι εγορασες το perennia, να το δοκιμασεις, να το σκαρταρεις τζιαι να το πουλησεις; Αν καμνω λαθος να με διορθωσεις και θα απολογηθω αμεσως. Να σημειωσω οτι το perennia εγορασε το ενας απο τους συντροφους μου στο κυνηγι περσι και ειναι παρα πολλα ευχαριστημενος, εδοκιμασα το και εγω στο σκοπευτηριο αλλα και σε θηραμα και μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικο ζυγισμα και δινει ωραιες βολες ειδικα σε μετριες και μακρινες αποστασεις.
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

andreas mouzouras έγραψε:Φιλε cyprohunter με ολο το σεβασμο αλλα κατι εν μας λαλεις καλα. Σε ενα post σου αναφερες οτι εισαι του 96 αρα 17 χρονων στην καλλητερη περιπτωση. Ποτε επρολαβες τζιαι εγορασες το perennia, να το δοκιμασεις, να το σκαρταρεις τζιαι να το πουλησεις; Αν καμνω λαθος να με διορθωσεις και θα απολογηθω αμεσως. Να σημειωσω οτι το perennia εγορασε το ενας απο τους συντροφους μου στο κυνηγι περσι και ειναι παρα πολλα ευχαριστημενος, εδοκιμασα το και εγω στο σκοπευτηριο αλλα και σε θηραμα και μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικο ζυγισμα και δινει ωραιες βολες ειδικα σε μετριες και μακρινες αποστασεις.
+1000
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

cyprohunter έγραψε:
SV10Perennia έγραψε:Φιλε εγω εχωτο Perennia 2 χρονια και δεν μου εκαμε κανενα απολυτως προβλημα οσο αφορα τα φυσιγγια ουτε στο σκοτωμα μου εκαμε κανενα προβλημα.Εσυ εχεις καμια προσωπικη εμπειρια με τουτο το οπλο οξα ακουσες κουβεντες που φιλους;

Εντελως φιλικα
Για κακή μου τύχη αγόρασα όπως τον παλαβό το perennia l και πέρσι κατάφερα να το πουλήσω, η εμπηρεία... Τραυματική :/ Σκέτη ζημιά
Φίλε μάλλον το όπλο δεν ήταν στα μέτρα σου..
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

SV10Perennia έγραψε:
cyprohunter έγραψε:

Εντελως φιλικα
Φίλε μάλλον το όπλο δεν ήταν στα μέτρα σου..
+1000
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Όπως κι εγώ ποτέ δεν τα πήγα καλα με ισια κοντακια μονο εκείνα που ήταν με πολλή κλίση δεξιά σκότωνα αντι να το καταλάβω νωρίς απλός πετούσα τα λεφτά μου και την ψυχολογία μου
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

andreas mouzouras έγραψε:Φιλε cyprohunter με ολο το σεβασμο αλλα κατι εν μας λαλεις καλα. Σε ενα post σου αναφερες οτι εισαι του 96 αρα 17 χρονων στην καλλητερη περιπτωση. Ποτε επρολαβες τζιαι εγορασες το perennia, να το δοκιμασεις, να το σκαρταρεις τζιαι να το πουλησεις; Αν καμνω λαθος να με διορθωσεις και θα απολογηθω αμεσως. Να σημειωσω οτι το perennia εγορασε το ενας απο τους συντροφους μου στο κυνηγι περσι και ειναι παρα πολλα ευχαριστημενος, εδοκιμασα το και εγω στο σκοπευτηριο αλλα και σε θηραμα και μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικο ζυγισμα και δινει ωραιες βολες ειδικα σε μετριες και μακρινες αποστασεις.
γιατί που είναι το παράξενο? Στα χαρτιά ήταν του πατέρα μου αλλά τεχνικά δικό μου :|
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Πρώτη εντύπωση από το μπερετα είναι οτι έχει πολύ ωραίες κατανομές και φαίνεται από τους δίσκους οτι κάθετε μου...Τώρα άλλο ο δίσκος άλλο η φασσα θα δείξει στην πορεία πάντως με σύγκριση τα άλλα όπλα που είχα φαίνεται πως έσπασα τους παραπάνω δίσκους περισσότερο με το κέντρο της τουφεκιάς μου αρα πάμεν τα καλά....ίδωμεν 8-)

Πάντως με την victory sporting nickel σε λαγό περδικι και φασσα σε όλα τα όπλα μου δεν κάμνει ιδιοτροπία μπαμ και κάτω :o
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

cyprohunter έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Εγώ είμαι μεγάλος fun της beretta αλλά ωφείλω να ομολογήσω... Ό,τι δεν γουστάρω τις σειρές 686-687-perennia επειδή δεν είναι του γούστου μου και η 3η που ανέφερα είναι πολυ ιδιότροπη με τισ χαρτούτσιες -> Μακρυά Αλλά όσο αποφεύγω αυτες τις σειρές όταν ακούω 682-silver pigeon κ.α παθέννω όπως τον πελλό!
Τι διαφορές έχουν τα 686/687 που το 682 που τα κάνουν "ιδιότροπα" στα φυσίγγια ?

Σ.
Οχι τα 686/687 αυτά δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν είναι του γούστου μου! Τα Perennia μόνο ως σειρά έχουν αυτό το πρόβλημα, δεν είμουν αρκετά σαφής.
Εισουν αρκετα σαφης αυτο καταλαβα εγω
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Φιλε το συγκεκριμενο το 686 sporting το κυνηγισε ενας φιλος φετος και εμεινε ευχαριστημενος κυνηγουσε πριν με laurona και το εβρισκε καπος δυσκολο στα φυσιγγια. τωρα για το perenia δεν ξερω δεν εχω αποψη
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”