Για κακή μου τύχη αγόρασα όπως τον παλαβό το perennia l και πέρσι κατάφερα να το πουλήσω, η εμπηρεία... Τραυματική :/ Σκέτη ζημιάSV10Perennia έγραψε:Φιλε εγω εχωτο Perennia 2 χρονια και δεν μου εκαμε κανενα απολυτως προβλημα οσο αφορα τα φυσιγγια ουτε στο σκοτωμα μου εκαμε κανενα προβλημα.Εσυ εχεις καμια προσωπικη εμπειρια με τουτο το οπλο οξα ακουσες κουβεντες που φιλους;
Εντελως φιλικα
Beretta 686 E
-
- Full Member
Re: Beretta 686 E
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Φιλε cyprohunter με ολο το σεβασμο αλλα κατι εν μας λαλεις καλα. Σε ενα post σου αναφερες οτι εισαι του 96 αρα 17 χρονων στην καλλητερη περιπτωση. Ποτε επρολαβες τζιαι εγορασες το perennia, να το δοκιμασεις, να το σκαρταρεις τζιαι να το πουλησεις; Αν καμνω λαθος να με διορθωσεις και θα απολογηθω αμεσως. Να σημειωσω οτι το perennia εγορασε το ενας απο τους συντροφους μου στο κυνηγι περσι και ειναι παρα πολλα ευχαριστημενος, εδοκιμασα το και εγω στο σκοπευτηριο αλλα και σε θηραμα και μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικο ζυγισμα και δινει ωραιες βολες ειδικα σε μετριες και μακρινες αποστασεις.
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
- SV10Perennia
- Full Member
+1000andreas mouzouras έγραψε:Φιλε cyprohunter με ολο το σεβασμο αλλα κατι εν μας λαλεις καλα. Σε ενα post σου αναφερες οτι εισαι του 96 αρα 17 χρονων στην καλλητερη περιπτωση. Ποτε επρολαβες τζιαι εγορασες το perennia, να το δοκιμασεις, να το σκαρταρεις τζιαι να το πουλησεις; Αν καμνω λαθος να με διορθωσεις και θα απολογηθω αμεσως. Να σημειωσω οτι το perennia εγορασε το ενας απο τους συντροφους μου στο κυνηγι περσι και ειναι παρα πολλα ευχαριστημενος, εδοκιμασα το και εγω στο σκοπευτηριο αλλα και σε θηραμα και μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικο ζυγισμα και δινει ωραιες βολες ειδικα σε μετριες και μακρινες αποστασεις.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
- SV10Perennia
- Full Member
Φίλε μάλλον το όπλο δεν ήταν στα μέτρα σου..cyprohunter έγραψε:Για κακή μου τύχη αγόρασα όπως τον παλαβό το perennia l και πέρσι κατάφερα να το πουλήσω, η εμπηρεία... Τραυματική :/ Σκέτη ζημιάSV10Perennia έγραψε:Φιλε εγω εχωτο Perennia 2 χρονια και δεν μου εκαμε κανενα απολυτως προβλημα οσο αφορα τα φυσιγγια ουτε στο σκοτωμα μου εκαμε κανενα προβλημα.Εσυ εχεις καμια προσωπικη εμπειρια με τουτο το οπλο οξα ακουσες κουβεντες που φιλους;
Εντελως φιλικα
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
- kypros
+1000SV10Perennia έγραψε:Φίλε μάλλον το όπλο δεν ήταν στα μέτρα σου..cyprohunter έγραψε:Για κακή μου τύχη αγόρασα όπως τον παλαβό το perennia l και πέρσι κατάφερα να το πουλήσω, η εμπηρεία... Τραυματική :/ Σκέτη ζημιάSV10Perennia έγραψε:Φιλε εγω εχωτο Perennia 2 χρονια και δεν μου εκαμε κανενα απολυτως προβλημα οσο αφορα τα φυσιγγια ουτε στο σκοτωμα μου εκαμε κανενα προβλημα.Εσυ εχεις καμια προσωπικη εμπειρια με τουτο το οπλο οξα ακουσες κουβεντες που φιλους;
Εντελως φιλικα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Sergios
Όπως κι εγώ ποτέ δεν τα πήγα καλα με ισια κοντακια μονο εκείνα που ήταν με πολλή κλίση δεξιά σκότωνα αντι να το καταλάβω νωρίς απλός πετούσα τα λεφτά μου και την ψυχολογία μου
-
- Full Member
γιατί που είναι το παράξενο? Στα χαρτιά ήταν του πατέρα μου αλλά τεχνικά δικό μουandreas mouzouras έγραψε:Φιλε cyprohunter με ολο το σεβασμο αλλα κατι εν μας λαλεις καλα. Σε ενα post σου αναφερες οτι εισαι του 96 αρα 17 χρονων στην καλλητερη περιπτωση. Ποτε επρολαβες τζιαι εγορασες το perennia, να το δοκιμασεις, να το σκαρταρεις τζιαι να το πουλησεις; Αν καμνω λαθος να με διορθωσεις και θα απολογηθω αμεσως. Να σημειωσω οτι το perennia εγορασε το ενας απο τους συντροφους μου στο κυνηγι περσι και ειναι παρα πολλα ευχαριστημενος, εδοκιμασα το και εγω στο σκοπευτηριο αλλα και σε θηραμα και μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικο ζυγισμα και δινει ωραιες βολες ειδικα σε μετριες και μακρινες αποστασεις.

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- Sergios
Πρώτη εντύπωση από το μπερετα είναι οτι έχει πολύ ωραίες κατανομές και φαίνεται από τους δίσκους οτι κάθετε μου...Τώρα άλλο ο δίσκος άλλο η φασσα θα δείξει στην πορεία πάντως με σύγκριση τα άλλα όπλα που είχα φαίνεται πως έσπασα τους παραπάνω δίσκους περισσότερο με το κέντρο της τουφεκιάς μου αρα πάμεν τα καλά....ίδωμεν
Πάντως με την victory sporting nickel σε λαγό περδικι και φασσα σε όλα τα όπλα μου δεν κάμνει ιδιοτροπία μπαμ και κάτω

Πάντως με την victory sporting nickel σε λαγό περδικι και φασσα σε όλα τα όπλα μου δεν κάμνει ιδιοτροπία μπαμ και κάτω

-
- Full Member
Εισουν αρκετα σαφης αυτο καταλαβα εγωcyprohunter έγραψε:Οχι τα 686/687 αυτά δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν είναι του γούστου μου! Τα Perennia μόνο ως σειρά έχουν αυτό το πρόβλημα, δεν είμουν αρκετά σαφής.virtualgreek έγραψε:Τι διαφορές έχουν τα 686/687 που το 682 που τα κάνουν "ιδιότροπα" στα φυσίγγια ?cyprohunter έγραψε:Εγώ είμαι μεγάλος fun της beretta αλλά ωφείλω να ομολογήσω... Ό,τι δεν γουστάρω τις σειρές 686-687-perennia επειδή δεν είναι του γούστου μου και η 3η που ανέφερα είναι πολυ ιδιότροπη με τισ χαρτούτσιες -> Μακρυά Αλλά όσο αποφεύγω αυτες τις σειρές όταν ακούω 682-silver pigeon κ.α παθέννω όπως τον πελλό!
Σ.
-
- Full Member
Φιλε το συγκεκριμενο το 686 sporting το κυνηγισε ενας φιλος φετος και εμεινε ευχαριστημενος κυνηγουσε πριν με laurona και το εβρισκε καπος δυσκολο στα φυσιγγια. τωρα για το perenia δεν ξερω δεν εχω αποψη