ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ
-
- Full Member
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΟΠΛΟΥ
για να ρωταω ειμαι ασχετος φιλε αθω!!!
-
- Full Member
ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΧΗΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟVASILIS S έγραψε:για να ρωταω ειμαι ασχετος φιλε αθω!!!
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΥΒΟ
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΟΝΤΟΚΑΝΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΞΗΣΕΙΣ
ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ
ΕΛΑΦΡΑ ΟΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΑΠΛΑ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΒΑΛΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ
- Breda Pegaso
Εγω θα σου προτεινω ενα οπλο οποιασδηποτε αξιοπιστης μαρκας 28 ιντζων και με βαρος 3200-3400.
Φιλε Αλεξη η γνωμη μου ειναι οτι το ελαφρυ και κοντοκαννο σε ενα αρχαριο μπορει να εχει αντιθετα αποτελεσματα. Καλυτερα ενα οπλο κοντα στο μεσο ορο και μετα βλεπει...
Φιλε Αλεξη η γνωμη μου ειναι οτι το ελαφρυ και κοντοκαννο σε ενα αρχαριο μπορει να εχει αντιθετα αποτελεσματα. Καλυτερα ενα οπλο κοντα στο μεσο ορο και μετα βλεπει...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- spyrosspyrou851
Πάνω απ' όλα Βασίλη να πιάσεις ένα όπλο που θα είναι στα μέτρα σου, ανεξαρτήτως μάρκας, ιντζών και ξέρω γω. Είτε θα σε μετρήσει αυτός και να το φέρει από το εργοστάσιο είτε να πάεις σε ένα καλό οπλουργό ο οποίος θα το φέρει στα μέτρα σου. Το αν θα πιάσεις 30 ίντζες, 4 κιλά, αυτά είναι λεπτομέρειες, αν δεν σου κάθεται το κοντάκι και οι τουφεκιές σου πάνε στο γάμο του καρακιόζη, δεν παν να κρατάς 4 στο ένα χέρι και 4 στο άλλο, οι επιτυχίες σου θα είναι μειωμένες.
-
- Full Member
Καλημέρα παίδες,
Συμφωνώ με τον Σόλων ότι στο φόρουμ ο κάθε ένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα και ως εκεί.
Θα πω και εγώ την γνώμη μου στον νεαρό.
Εγώ θα συμβούλευα τον φίλο πρώτα να αποφασίσει τι του αρέσει περισσότερο κυνήγι ή σκοπευτήριο.
Πολλά θα κριθούν από την απόφαση αυτή. Ο μ.ο. μήκους κάννης στο σκοπευτήριο είναι 30 ιντζες και στο κυνήγι 28 ιντζες. Το βάρος του όπλου στο σκοπευτήριο πρέπει και επιβάλλεται να είναι κάπως αυξημένο για να είναι πιο ξεκούραστο και σταθερό, κάτι που δεν ισχύει στο κυνήγι.
Τέλος στην επιλογή θα έλεγα ότι σημαίνοντα ρόλο θα πρέπει να έχει η αξιοπιστία, η ποιότητα και η μεταπωλητική του αξία.
Συμφωνώ με τον Σόλων ότι στο φόρουμ ο κάθε ένας μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα και ως εκεί.
Θα πω και εγώ την γνώμη μου στον νεαρό.
Εγώ θα συμβούλευα τον φίλο πρώτα να αποφασίσει τι του αρέσει περισσότερο κυνήγι ή σκοπευτήριο.
Πολλά θα κριθούν από την απόφαση αυτή. Ο μ.ο. μήκους κάννης στο σκοπευτήριο είναι 30 ιντζες και στο κυνήγι 28 ιντζες. Το βάρος του όπλου στο σκοπευτήριο πρέπει και επιβάλλεται να είναι κάπως αυξημένο για να είναι πιο ξεκούραστο και σταθερό, κάτι που δεν ισχύει στο κυνήγι.
Τέλος στην επιλογή θα έλεγα ότι σημαίνοντα ρόλο θα πρέπει να έχει η αξιοπιστία, η ποιότητα και η μεταπωλητική του αξία.
- MARIOSE
Συμφωνώ με το φίλο master.
Απλά να τονίσω το ότι το όπλο πρέπει να είναι στα μέτρα σου, μην το αγνοήσεις αυτό γιατί αν μάθεις να σκοπεύεις με όπλο που ΔΕΝ είναι στα μέτρα σου (εκτός του ότι δεν θα πάρεις το 100% των δυνατοτήτων σου εσένα αλλά και του όπλου) στο μέλλον αν δοκιμάσεις να το αλλάξεις ή να το φέρεις στα μέτρα σου θα αργήσεις να το συνηθίσεις και πάλιν δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα, χώρια του ότι θα σαντανωθείς τέλεια και δεν θα ξέρεις τι είναι σωστό και ποιόν να πιστέψεις...
Απλά να τονίσω το ότι το όπλο πρέπει να είναι στα μέτρα σου, μην το αγνοήσεις αυτό γιατί αν μάθεις να σκοπεύεις με όπλο που ΔΕΝ είναι στα μέτρα σου (εκτός του ότι δεν θα πάρεις το 100% των δυνατοτήτων σου εσένα αλλά και του όπλου) στο μέλλον αν δοκιμάσεις να το αλλάξεις ή να το φέρεις στα μέτρα σου θα αργήσεις να το συνηθίσεις και πάλιν δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα, χώρια του ότι θα σαντανωθείς τέλεια και δεν θα ξέρεις τι είναι σωστό και ποιόν να πιστέψεις...
-
- Full Member
ευχαριστω φιλοι για τις συμβουλες και για το χρονο σας τελικα η αποφαση μου ειναι να παρω fair
πολυ ομορφα οπλα και εχω και τη δυνατοτητα να το παραγγειλω στα μετρα μου.
- MARIOSE
Καλοκυνήγητο φίλε Βασίλη. 

- spyrosspyrou851
Άτε πάλε, ακόμα ένα μελλοντικό μέλος:VASILIS S έγραψε:ευχαριστω φιλοι για τις συμβουλες και για το χρονο σας τελικα η αποφαση μου ειναι να παρω fair

Αν χρειαστείς διευκρινίσεις ή βοήθεια, είμαστε πολλοί οι Fairάδες.

- andreasana210326
ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΟΠΛΟ 8Α ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ FAIR ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ. MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ 8Α ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
ΑΝΤΙ8ΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ 8Α ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ....ΠΑΙΡΝΕΙΣ BERETTA, BROWING ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ.
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ fair , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ... ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ...

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΟΠΛΟ 8Α ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ FAIR ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ. MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ 8Α ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
ΑΝΤΙ8ΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ 8Α ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ....ΠΑΙΡΝΕΙΣ BERETTA, BROWING ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ.
ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ fair , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ... ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ...