Beretta 686 E

Απάντηση
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Re: Beretta 686 E

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

Η πιασε 1 μπραουνινκ η 1 μιροκου να πνασεις ρε φιλε να μεν εχεις εννια αν εν ιδιοτροπο :D :D :D :D :D :D :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Sergios έγραψε:Εμένα όμως κανενας εν με βοηθα λίγο να το πιάσω η όχι 3 πράγματα είναι αξιοπιστία handling και διακριτικότητα της τουφεκιάς αλλοι λαλούν ναι αλλοι οχι αρα η απόφαση αποκλειστικά δική μου? :?:
ΦΙΛΕ...... ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Tο 686 essential τι διαφορα εχει απο το 686E sporting που πρεπει να προσέξω?
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Sergios έγραψε:Εμένα όμως κανενας εν με βοηθα λίγο να το πιάσω η όχι 3 πράγματα είναι αξιοπιστία handling και διακριτικότητα της τουφεκιάς αλλοι λαλούν ναι αλλοι οχι αρα η απόφαση αποκλειστικά δική μου? :?:
Φίλε σου έχω αναφέρει οτι έχω το όπλο. Για τα 3 κριτήρια που αναφέρεις είμαι σίγουρος ότι τα πληρεί στο ακέραιο εκτός απο το handling που είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και εξαρτάται με τι όπλα είσαι συνηθισμένος εσύ και κανένας άλλος.
Για κάποιες αναφορές ότι ειναι ιδιότροπα και δεν σκοτώνουν θα τις χαρακτήριζα επιεικώς γελοίες ειδικά για τις κάννες με το συγκεκριμένο προφίλ.

Δοκίμασε το όπλο στο σκοπευτήριο πρώτα και απο εσένα εναπόκειται.

To 686 essential μόνο στη φιλοσοφία κλειδιών μηχανισμού εχει σχέση με το 686Ε, είναι εντελώς διαφορετικής κατηγορίας όπλα...
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

φιλε hercules τώρα ok ήσουν κατατοπιστικός και απόλυτος αύριο πάει για μεταβίβαση εγώ είμαι συνηθισμένος και πεζό πολλά καλά με το μιροκου mk70 σπορτερ που έχω άρα εκεί κοντά νομίζω ότι είμαι....ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΦΙΛΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟ 687 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 8Α ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Φίλε θα το πιάσω ελαφρος μεταχειρισμένο σε καλη τιμη δεν παω γισ καινούργιο
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

virtualgreek έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Εγώ είμαι μεγάλος fun της beretta αλλά ωφείλω να ομολογήσω... Ό,τι δεν γουστάρω τις σειρές 686-687-perennia επειδή δεν είναι του γούστου μου και η 3η που ανέφερα είναι πολυ ιδιότροπη με τισ χαρτούτσιες -> Μακρυά Αλλά όσο αποφεύγω αυτες τις σειρές όταν ακούω 682-silver pigeon κ.α παθέννω όπως τον πελλό!
Τι διαφορές έχουν τα 686/687 που το 682 που τα κάνουν "ιδιότροπα" στα φυσίγγια ?

Σ.
Οχι τα 686/687 αυτά δεν έχουν πρόβλημα, απλά δεν είναι του γούστου μου! Τα Perennia μόνο ως σειρά έχουν αυτό το πρόβλημα, δεν είμουν αρκετά σαφής.
Φιλικά,
Αναστάσης
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Απολογούμαι αν σας προβλημάτησα φίλοι μου ή αν σας έβαλα υποψίες οτι εν πελλάρες που λαλώ απλά δεν ταξινόμησα σωστά τις πρωσοπικέσ μου σκέψεις.
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

Φιλε εγω εχωτο Perennia 2 χρονια και δεν μου εκαμε κανενα απολυτως προβλημα οσο αφορα τα φυσιγγια ουτε στο σκοτωμα μου εκαμε κανενα προβλημα.Εσυ εχεις καμια προσωπικη εμπειρια με τουτο το οπλο οξα ακουσες κουβεντες που φιλους;

Εντελως φιλικα
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”