ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ
- stelios25
- Full Member
Re: ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ
το κοντακι μου ειναι ταραγμενο σε οπλουργο ....και ερχετε μου πιο ευκολα το οπλο και το ματι μου ευθυγραμιζεται με τη ριγα και βλεπο μονο το σημαδη...μου εχουν πει οτι το ματι σου οταν βλεπει το σημαδη οχι τη ριγα σημενει ειναι σωστο..η επομιση μου ειναι παντοτε η ιδια...και μου το αφησε 2 μερες το κοντακι για να μηνη...φιλε κυπρο το εκανα αυτο που λες το ματι μου ειναι ευθυγραμισμενο πανο απο τη ριγα kai βρισκετε εκει που λες στο μεσο του ματιου ....πιστευης με ενα αdjastable kontaki λυνοντε αυταεσυ τι οπλο εχεις?η φιλε κυπρο αν εχεις τη καλοσυνη επειδι βλεπω οτι καταλαμβενης αρκετα απο οπλα να μιλησουμε προσωπικα να με στηλης σε καπιο να με τρηση να παμε μαζι σκοπευτηριο εσυ που καταλαμβενης καλυετερα..εμπερδευτικα με τουτα ουλα
- kypros
Re: ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ
φιλε στελιο εαν το κοντακι σου ειναι οπως λεσ και εχεις καλα αποτελεσματα τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις το ιδιο ή παρομιων μετρησεων κοντακι. οσο αφορα το adjustable προσωπικα ειμαι εναντιων γιατι ειδικα για καποιον απειρο σκοπευτη ειναι πολυ ευκολο να σου προκαλεσει την αρρωστια της κοντακιτιδας, δηλαδη να κυκλοφορας στο κυνηγι με το κλειδι και να αλλασεις διαστασεις οποτε χανεις ενα πουλι. οποτε θα σου ελεγα πρωτα να δεις για ποιο σκοπο θελεις το δευτερο οπλο, να βρεις το μοντελο και μετα να δεις εαν υπαρχει καταλληλο κοντακι. πρεπει να ξερεις οτι αλλο οπλο σημανεια αλλος κυνηγος , οποτε πρεπει να σκεφτεις διπλα εαν οντος χρειαζεσαι δευτερο οπλο. δεσ τα προσωπικα σου μηνυματαstelios25 έγραψε:το κοντακι μου ειναι ταραγμενο σε οπλουργο ....και ερχετε μου πιο ευκολα το οπλο και το ματι μου ευθυγραμιζεται με τη ριγα και βλεπο μονο το σημαδη...μου εχουν πει οτι το ματι σου οταν βλεπει το σημαδη οχι τη ριγα σημενει ειναι σωστο..η επομιση μου ειναι παντοτε η ιδια...και μου το αφησε 2 μερες το κοντακι για να μηνη...φιλε κυπρο το εκανα αυτο που λες το ματι μου ειναι ευθυγραμισμενο πανο απο τη ριγα kai βρισκετε εκει που λες στο μεσο του ματιου ....πιστευης με ενα αdjastable kontaki λυνοντε αυταεσυ τι οπλο εχεις?η φιλε κυπρο αν εχεις τη καλοσυνη επειδι βλεπω οτι καταλαμβενης αρκετα απο οπλα να μιλησουμε προσωπικα να με στηλης σε καπιο να με τρηση να παμε μαζι σκοπευτηριο εσυ που καταλαμβενης καλυετερα..εμπερδευτικα με τουτα ουλα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...