1)starlight 32gr
2)rocket 29gr
3)olympia special 34gr
απο ξενες μονο την jk6 36gr επαιξα περσυ με πολλες επiτυχιες
για φετος πρωτη φορα ειπα να δοκιμασω ακριβες...αγορασα rio long range και remington express...θα σου γραψω εντυπωσεις αφου τις δοκιμασω...
...μικρε συμφωνω με αυτες που ξεχωρισες...αλλα στο ενδυμικο βαλε και μια εκ των victory 35 και victory 36 για ποιο μεγαλες γομωσεις...μην ξεχνας πως κρατας ενα οπλο 3,600 κιλα...και αν ειχα να επιλεξω για πρωι starlight η concord θα σου ελεγα την πρωτη...
το καλοκαιρι αμα βγει ο ηλιος μην βγαλεις την rocket απο το οπλο σου...θα με θυμηθεις!!!
panikos747712 έγραψε:Ευχαριστω παιδια σιγα σιγα να δοκιμαζω απο αυτες που μου δωσατε παντος ο emilio rizini δεν ηθελε να δει την 35gr την ασπρη δεν του καθοταν με τιποτα:)
O emilio δεν ειναι πελλος που δεν ηθελε την 35g την ασπρη
Φιλε βαικαλ ποια πιστευεις ειναι καλυτερη, η πρασινη η βικτορυ ή η ασπρη?
Την lucky shoot εδωκιμασες την?
Ακομα δυο για τσικλα που μου αρεσε ελαφριες ειναι της olympia minimax sporting 28gr,competition28gr
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
mikros έγραψε:Φιλε βαικαλ ποια πιστευεις ειναι καλυτερη, η πρασινη η βικτορυ ή η ασπρη? Την lucky shoot εδωκιμασες την? Ακομα δυο για τσικλα που μου αρεσε ελαφριες ειναι της olympia minimax sporting 28gr,competition28gr
...κοιτα...να σου πω την αληθεια...η ασπρη ηταν παντα το φυσιγγι μου...χειμωνα καλοκαιρι νουμερο 5 σε φασσα... περσυ πρωτη Κυριακη και πρωτη Τεταρτη....οτι επαιζα ηταν νεκρο...πραγματικα...πρωτη Κυριακη επαιξα 16φασσες και 3 περδικια...τα 3/4 των πουλιων ηταν με ασπρη και τα υπολοιπα με caccia μπλε(δεν την ανεφερα στις επιλογες που εδωσα γιατι δεν την δοκιμασα αρκετα)...μετα οτι επαιζα το ετρεχα στους ποταμους...ε ειπα 1-2-3-4-5 10 πουλια...ε ποσο να μεν ειμαι πανω τους...κατι μου βρωμουσε...δεν την ξαναεβαλα και συνεχιζα με αλλα φυσιγγια....το καλοκαιρι φετος...απο την ιδια παρτιδα που αγορασα το χειμωνα...τις εριξα στα αρκοπεζουνα...και ηταν και παλι μια χαρα...τι να σου πω... παντως η πρασινη τοσα χρονια που την παιζω...δεν με απογοητευσε ποτε...παντα σταθερη....αν ειμαι πανω στο πουλι σε λογικη αποσταση η φασσα δεν κλωτσα...!δεν ειχα ποτε μου αυτο το περιστατικο που ειχα με την ασπρη με τοσα πουλια ζωντανα....ξαναλεω ομως...τα πουλια επεφταν αλλα κουτσοφτερα...το εριξα σε μενα στην αρχη...αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν δικαιολογουμαι για τοσα λαθη στη σκοπευση...και αμα ξερεις τον εαυτο σου...σημαινει κατι αλλο δεν παει καλα!
την lucky shot ποτε μου δεν την δοκιμασα αρκετα...καμμια 10αρια φυσιγγια που εριξα...κυριως το πρωι επιασα θηραμα...αλλα με 10 φυσιγγια δεν μπορω να ειμαι αξιοπιστος και να σου δωσω review...
mikros έγραψε:Φιλε βαικαλ ποια πιστευεις ειναι καλυτερη, η πρασινη η βικτορυ ή η ασπρη? Την lucky shoot εδωκιμασες την? Ακομα δυο για τσικλα που μου αρεσε ελαφριες ειναι της olympia minimax sporting 28gr,competition28gr
...κοιτα...να σου πω την αληθεια...η ασπρη ηταν παντα το φυσιγγι μου...χειμωνα καλοκαιρι νουμερο 5 σε φασσα... περσυ Κυριακη και πρωτη Τεταρτη....οτι επαιζα ηταν νεκρο...πραγματικα...πρωτη Κυριακη επαιξα 16φασσες και 3 περδικια...τα 3/4 των πουλιων ηταν με ασπρη και τα υπολοιπα με caccia μπλε(δεν την ανεφερα στις επιλογες που εδωσα γιατι δεν την δοκιμασα αρκετα)...μετα οτι επαιζα το ετρεχα στους ποταμους...ε ειπα 1-2-3-4-5 10 πουλια...ε ποσο να μεν ειμαι πανω τους...κατι μου βρωμουσε...δεν την ξαναεβαλα και συνεχιζα με αλλα φυσιγγια....το καλοκαιρι φετος...απο την ιδια παρτιδα που αγορασα το χειμωνα...τις εριξα στα αρκοπεζουνα...και ηταν και παλι μια χαρα...τι να σου πω... παντως η πρασινη τοσα χρονια που την παιζω...δεν με απογοητευσε ποτε...παντα σταθερη....αν ειμαι πανω στο πουλι σε λογικη αποσταση η φασσα δεν κλωτσα...!δεν ειχα ποτε μου αυτο το περιστατικο που ειχα με την ασπρη με τοσα πουλια ζωντανα....ξαναλεω ομως...τα πουλια επεφταν αλλα κουτσοφτερα...το εριξα σε μενα στην αρχη...αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν δικαιολογουμαι για τοσα λαθη στη σκοπευση...και αμα ξερεις τον εαυτο σου...σημαινει κατι αλλο δεν παει καλα!
την lucky shot ποτε μου δεν την δοκιμασα αρκετα...καμμια 10αρια φυσιγγια που εριξα...κυριως το πρωι επιασα θηραμα...αλλα με 10 φυσιγγια δεν μπορω να ειμαι αξιοπιστος και να σου δωσω review...
Να σου συστήσω μια που παίζω εδώ και 10 χρόνια φίλε....την σπόρτιγκ νίκελ της βίκτορι.....ότι ώρα θέλεις βάλε την μέσα ότι καιρό θέλει ας κάμνει....πολύ απλά εν υβριδικό φυσίγγιο αν μου ελαλούσαν ότι σε όλη μου τη ζωή να επιλέξω ένα φυσίγγιο να παίξω θα ήταν τούτη.....
...κοιτα...να σου πω την αληθεια...η ασπρη ηταν παντα το φυσιγγι μου...χειμωνα καλοκαιρι νουμερο 5 σε φασσα... περσυ Κυριακη και πρωτη Τεταρτη....οτι επαιζα ηταν νεκρο...πραγματικα...πρωτη Κυριακη επαιξα 16φασσες και 3 περδικια...τα 3/4 των πουλιων ηταν με ασπρη και τα υπολοιπα με caccia μπλε(δεν την ανεφερα στις επιλογες που εδωσα γιατι δεν την δοκιμασα αρκετα)...μετα οτι επαιζα το ετρεχα στους ποταμους...ε ειπα 1-2-3-4-5 10 πουλια...ε ποσο να μεν ειμαι πανω τους...κατι μου βρωμουσε...δεν την ξαναεβαλα και συνεχιζα με αλλα φυσιγγια....το καλοκαιρι φετος...απο την ιδια παρτιδα που αγορασα το χειμωνα...τις εριξα στα αρκοπεζουνα...και ηταν και παλι μια χαρα...τι να σου πω... παντως η πρασινη τοσα χρονια που την παιζω...δεν με απογοητευσε ποτε...παντα σταθερη....αν ειμαι πανω στο πουλι σε λογικη αποσταση η φασσα δεν κλωτσα...!δεν ειχα ποτε μου αυτο το περιστατικο που ειχα με την ασπρη με τοσα πουλια ζωντανα....ξαναλεω ομως...τα πουλια επεφταν αλλα κουτσοφτερα...το εριξα σε μενα στην αρχη...αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν δικαιολογουμαι για τοσα λαθη στη σκοπευση...και αμα ξερεις τον εαυτο σου...σημαινει κατι αλλο δεν παει καλα! την lucky shot ποτε μου δεν την δοκιμασα αρκετα...καμμια 10αρια φυσιγγια που εριξα...κυριως το πρωι επιασα θηραμα...αλλα με 10 φυσιγγια δεν μπορω να ειμαι αξιοπιστος και να σου δωσω review...
Να σου συστήσω μια που παίζω εδώ και 10 χρόνια φίλε....την σπόρτιγκ νίκελ της βίκτορι.....ότι ώρα θέλεις βάλε την μέσα ότι καιρό θέλει ας κάμνει....πολύ απλά εν υβριδικό φυσίγγιο αν μου ελαλούσαν ότι σε όλη μου τη ζωή να επιλέξω ένα φυσίγγιο να παίξω θα ήταν τούτη.....
..Σεργιε μου εχω ενα πακετο ανανοικτο!!!φυσικα και την δοκιμασα...!!!να σου πω την αληθεια για κανενα φυσιγγι δεν εχω να πω ασχημα σχολια...απο ολα οσα επαιξα...με αυτο το οπλο...!!!αλλα αν οπως λες μου ελεγαν να παιζω μονο ενα φυσσιγι για την υπολοιπη ζωη μου και για ολα τα θηραματα...αυτο θα ηταν η rocket...με κλειστα ματια!!! αλλα εχω μεγαλη περιεργεια να δω αυτες που αγορασα φετος...την remington και την rio...κυριως σε μακρινες βολες...απο τους πινακες που ειχε κανει ο Λεφκιος και ο Σολωνας μου κινησαν πολυ το ενδιαφερον και πηγα και αγορασα οσες βρηκα...μενει να τις δω στην πραξη!λιγες μερες υπομονη!!!
σ ένα φυσίγγι φίλε μου κι είμαι 100% σίγουρος γι αυτό ναί μεν είναι τα υλικά κάθε γόμοσης για κάθε καιρό αλλά το 50% παίζει ρόλο η ψυχολογία....τούτο που λέμε φυσίγγια ψυχολογίας εν εκείνα που δέν αλλάζεις όσα και αν σου συστήσουν.....
Sergios έγραψε:σ ένα φυσίγγι φίλε μου κι είμαι 100% σίγουρος γι αυτό ναί μεν είναι τα υλικά κάθε γόμοσης για κάθε καιρό αλλά το 50% παίζει ρόλο η ψυχολογία....τούτο που λέμε φυσίγγια ψυχολογίας εν εκείνα που δέν αλλάζεις όσα και αν σου συστήσουν.....
...συμφωνω απολυτα φιλε μου!!!!!!ποτε μου δεν ακολουθησα αυτη τη λογικη με τα φυσιγγια...στο μονο που επαιζα συνεχεια ηταν με τα τσιοκ...μεχρι να καταληξω στο 3-2...παντα για φασσα...!!!με τα φυσιγγια ποτε μου δεν ειχα θεμα...οτι επαιζα με τον laurona...παιζω και τωρα με το baikal!!!
χτες εριξα 5 φυσιγγια σε πεντε πουλια, πηρα 3 η πρωτη με ατλας welcome no11 τη 2η με challenger γκριζα νο9 και τη 3η με starlight no10.η ωρα 12:00-12:30.ολα τα πουλια σεκκα και ειδικα με τη starlight πατσιαουρι.για οσους λενε οτι θελει υγρασια.οι αποστασεις λογικες απο 25-35 μετρα.αυτο ειναι που εχει σημασια να ξερουμε μεχρι ποια αποσταση πρεπει να ριχνουμε και ολα τα φυσιγγια θα κοφκουν