Νέο Μέλος της Οικογένειας!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Re: νεο μελος της οικογενειας!!!

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πολύ ωραίο Δημήτρη !
Να το χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις

Σκέφτομαι και εγώ για ένα perazzi SCO για την τζίκλα αλλά εν πολλά τα λεφτά γμτ :oops:
Παρά να δίνω για σκοπευτήριο αν και αναγκαίο προτιμώ πεζίνα να γυρίζω στους κάμπους και βουνά
keep walking
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 26 Σεπ 2013, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Να σου ζησει φιλε Δημητρη.

Αν ειναι και 30αρι θα ειναι οπως το ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ!

Στο σταμα υπερτερουν κατα πολυ ετσι οπλα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Με γεια Φιλε μου και σου ευχομαι να το χαρεις οπως το θελεις, και να γεμωσεις αλλο εναν αλπουμ με θηραματα μαζι του :)
Να σε καλα να το σιερεσε για πολλα χρονια, αν και δεν πιστευκω να σου το αφηκει να το κρατας για πολυν τζιερον ο μιτσης, μολις μπορεσει ,εννα σου το πιασει και εννα σου πει, εσου πιαστα αλλα και τουτον εν δικο μου :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ΚΑΛOΡΙΖΙΚΟ εν θα σου κώφκει τα χέρια σου στο στάμα? πόσα κιλά είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosT την 26 Σεπ 2013, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
dimitris savva

Re: Νέο Μέλος της Οικογένειας!!!

Δημοσίευση από dimitris savva »

το επιασα γιατι ηταν ευκαιρια που δεν επρεπε να χασω , ειναι ενος χρονου απαικτο δεν ειδε το φως του ηλιου ουτε μια μερα. :lol:
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Laurona έγραψε:Με γεια Φιλε μου και σου ευχομαι να το χαρεις οπως το θελεις, και να γεμωσεις αλλο εναν αλπουμ με θηραματα μαζι του :)
Να σε καλα να το σιερεσε για πολλα χρονια, αν και δεν πιστευκω να σου το αφηκει να το κρατας για πολυν τζιερον ο μιτσης, μολις μπορεσει ,εννα σου το πιασει και εννα σου πει, εσου πιαστα αλλα και τουτον εν δικο μου :lol:
μακαρι να του μεινει η μανια και ας το πιασει , αλλα αλλο που wii και psv εν κρατα τωρα τελευταιος :D
panikos747712
Full Member

Δημοσίευση από panikos747712 »

Καλοριζικο Δημητρη σου ευχομαι να το απολαυσης...(Μα εκεινο που εν πας τον καναπε που μαζι με τ οπλο εν το πρωτο του θηραμα?) χε χε
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

dimitris savva έγραψε:σας ευχαριστω,
δεν ειναι το 692 αλλα ειναι το DT 10 και ισως το τελευταιο που εκανε η εταιρεια.
δεν το πηρα για δισκους αλλα για τις φασσες και τσικλες :lol: :lol: :lol:
Καλορίζικο φίλε να το προσέχεις και να σε προσέχη, μην ξεχνας ομως οτι αυτός που σκοτώνει ειναι αυτός που βρίσκεται πεισω απο το ομορφο DT10.....ΓΙΑΥΤΌ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ;) ;) :) :) :D :D
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Έργο τέχνης γμτ! :P Απο που το πήρες; Πόσα στοίχησε?
Φιλικά,
Αναστάσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”