Marinos έγραψε:ξεκινισα να καμνω επομισεις σπιτι, αλλα στες σωστες επομισεις μονον η κατο γονια του κοντακιου καθετε στον ομο μου, ενο η πανο μερια δεν αγγιζει καθολου το σομα.
εν σινιθησμενο τουτο, η χρειαζετε να καμω κατι????
κερασε και εσι κανενα καφε του Σάββα.
Μην προσπαθείτε να μου γελάσετε και θα θυμώσω.
Και άμα θυμώσω ξέρετε την τιμωρία σας. 50 επωμίσεις την ημέρα!
Φίλε Σάββα μετά από πολλές δοκιμές σε στόχους στα 25 μετρα γιατί από εκεί ξεκινά το λάθος κατάλαβα πως με το συγκεκριμένο όπλο πρέπει να φέρνω παραμάσχαλα το κοντακι λογω του οτι ειμαι ανοικτός στον σωματοτυπο μου το κοντακι το ακουμπούσα σχεδόν στον κόκκαλο και η ντουφεκια μου χτυπούσε αριστερά όταν κατάλαβα το λάθος και έφερα πιο μέσα το κοντακι είμαι ακριβώς στον στόχο
Επειδή εν είμαι συνηθισμένος σε ετσι επωμιση αφιερώνω 10 λεπτά την νύχτα σε επωμισεις άρα εγώ ειμουν λάθος και οχι το όπλο
Συμπερασματικά και για τους νεαρούς για να μάθουμε πρέπει να πάθουμε κι αν αγαπούμε αυτο που κάνουμε θέλει κόπο δουλειά χρόνο και συμβουλές απο πιο έμπειρους και παραδεχόμαστε τα λάθη μας όπως κάμνω κι εγώ τώρα ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Sergios έγραψε:Φίλε Σάββα μετά από πολλές δοκιμές σε στόχους στα 25 μετρα γιατί από εκεί ξεκινά το λάθος κατάλαβα πως με το συγκεκριμένο όπλο πρέπει να φέρνω παραμάσχαλα το κοντακι λογω του οτι ειμαι ανοικτός στον σωματοτυπο μου το κοντακι το ακουμπούσα σχεδόν στον κόκκαλο και η ντουφεκια μου χτυπούσε αριστερά όταν κατάλαβα το λάθος και έφερα πιο μέσα το κοντακι είμαι ακριβώς στον στόχο
Επειδή εν είμαι συνηθισμένος σε ετσι επωμιση αφιερώνω 10 λεπτά την νύχτα σε επωμισεις άρα εγώ ειμουν λάθος και οχι το όπλο
Συμπερασματικά και για τους νεαρούς για να μάθουμε πρέπει να πάθουμε κι αν αγαπούμε αυτο που κάνουμε θέλει κόπο δουλειά χρόνο και συμβουλές απο πιο έμπειρους και παραδεχόμαστε τα λάθη μας όπως κάμνω κι εγώ τώρα ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Επρεπε να εκανες το τεστ στα 12 μετρα με φουλ τσοκ. Κανε αρκετες επωμισεις και οταν βρεθουμε σπο κοντα τοτε κανουμε και διορθωσεις.
Υπαρχει μια δοση αληθειας οτι το κοντακι το πειραζουμε τελευταιο. Αυτο ισχυει οταν η αλλαγες που θα κανουμε ειναι 1-2 χιλ. Οταν ομως το κοντακι ειναι πολυ λανθασμενο, τοτε διορθωνουμε το κοντακι, δοκιμαζουμε, και ξαναδιορθωνουμε
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...