Βrowning 525 vs Βrowning 725

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: brownig 525 vs browning 725

Δημοσίευση από Sergios »

Μα ετσι κι αλλιως τα οπλα ερχονται με διαφορα υψη και μηκη κοντακιων μπορεις να παιξεις σ αυτο και να πιασεις εκεινο που νιωθεις ωραια πανω σου απο τη στιγμη που κρατας το χρημα εσυ εισαι πλεον ο παιχτης μπορεις να δοκιμασεις οσα οπλα θελεις και προσεξε το μεγαλο λαθος που κανουν πολλοι οχι να επομισεις οπλο και να μεν το νιωθεις ωραια και να σου πει ο ντιλερ ολα ετσι ειναι και να παεις τυφλομενος να το πιαεις επειδη φατσικα σου αρεσει γιατι μετα οσο ευκολα το ερωτευτικες τοσο πολυ θα το μισησεις....οταν δεν δεις την ραχη της ριγας η να χωνονται τα σημαδια (να ψηλοπαιζει η να χαμηλοπαιζει) η το πλευρο της καννης (πολλη κλιση) βαλε το στη βαλιτσα και στρωθου στη δουλεια οσο πιο πολλη προπονηση του καμεις τοσο πιο εξοικιωμενος και ψυχολογικα δεμενος θα γινεις μαζι του αν εν 525 η 725 εν απλος δικη σου αποφαση στον δικο σου τροπο κυνηγιου
chr34
Full Member

Re: Βrownig 525 vs Βrowning 725

Δημοσίευση από chr34 »

Γεια σας,
Εγω εχω 2 Browning,1 525 κυνηγετικο 4-2 και 1 325 σπορτινκ.Ειμαι ακρως ευχαρηστημενος! :!:
Μακαρι η Browning να κατασκευαζε το 525 με την σκανδαλη του 725,τοτε θα μιλουσαμε για το οπλο :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Re: Βrownig 525 vs Βrowning 725

Δημοσίευση από titosblaser »

Κάπιος πού εδοκιμασεν το 725 να μας πει κάτι παραπάνω ?????
Dietitian&Nutritionist
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”