beretta 682

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: beretta 682

Δημοσίευση από Laurona »

Καποιος φιλος που μπορει να μας δωσει μια αναλυτικη ενημερωση για αυτο το οπλο?

Τιμη αγορας σημερα καινουργιο, ζυγισμα, ιδιοτροπια στα φυσιγγια, αυλους(ακουω και για 18,6 και για 18,8), συμπεριφορα γενικα.

Δεν ειμαι τυπος που αρεσκεται στο να αλλαζει οπλα, και σιγουρα δεν μπορω να το κανω στην παρουσα στιγμη.....ωστοσο ηταν παντα ενα απο τα οπλα που ηθελα να αποκτησω και το τελευταιο καιρο το μελετω , ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη γιαυτο.

Κυνηγουσα παντα με 26αρι, και ο Laurona μου ειναι ψηλου προφιλ, αυτο θα με δυσκολεψει ιδιαιτερα?(Δεν θα αλλαξω το Laurona ειναι εξαιρετικο)

Το μετρημα στο κοντακι πρεπει να ειναι διαφορετικο λογο χαμηλου προφιλ του οπλου???

Παντως δεν εχω επωμισει ακομα το 682 αλλα το 687 που το εχω πιασει στα χερια μου δεν μου αρεσε καθολου.....

Απο σκοτωμα στο κυνηγι τι λεει?Ειστε ευχαριστημενοι?

Ξερω θα μου πειτε οτι πολλα τα λετε πιο πισω...ισως ομως καποια πιο αναλυτικη τοποθετηση???
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Laurona έγραψε:Καποιος φιλος που μπορει να μας δωσει μια αναλυτικη ενημερωση για αυτο το οπλο?

Τιμη αγορας σημερα καινουργιο, ζυγισμα, ιδιοτροπια στα φυσιγγια, αυλους(ακουω και για 18,6 και για 18,8), συμπεριφορα γενικα.

Δεν ειμαι τυπος που αρεσκεται στο να αλλαζει οπλα, και σιγουρα δεν μπορω να το κανω στην παρουσα στιγμη.....ωστοσο ηταν παντα ενα απο τα οπλα που ηθελα να αποκτησω και το τελευταιο καιρο το μελετω , ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη γιαυτο.

Κυνηγουσα παντα με 26αρι, και ο Laurona μου ειναι ψηλου προφιλ, αυτο θα με δυσκολεψει ιδιαιτερα?(Δεν θα αλλαξω το Laurona ειναι εξαιρετικο)

Το μετρημα στο κοντακι πρεπει να ειναι διαφορετικο λογο χαμηλου προφιλ του οπλου???

Παντως δεν εχω επωμισει ακομα το 682 αλλα το 687 που το εχω πιασει στα χερια μου δεν μου αρεσε καθολου.....

Απο σκοτωμα στο κυνηγι τι λεει?Ειστε ευχαριστημενοι?

Ξερω θα μου πειτε οτι πολλα τα λετε πιο πισω...ισως ομως καποια πιο αναλυτικη τοποθετηση???

φιλε λαυρονα,

αν εννοις το 682 gold e to οπλο εχει αυλους 18,6 optima bore kai optima choke εχει πολι ομορφες κατανομες και πικνες κατανομες.
Σκοτωνει μια χαρα και εδω και 3 χρονια που το εχω 2,3 πουλια θυμαμε να ξιφτερισα και να φιγουν. Αν χτιπηθει θα πεσει εστω και ζωντανο.

το κοντακι ειναι προβλημα αφου συνιθως εχει κοντακι 35-55 που για πολλους ειανι πολυ ψηλο. υπαρχουν και πιο χαμηλα κοντακια νομιζω αλλα πρεπει να σιγουρευτεις. ειναι μεταξυ 3400-3500 γραμμαριο το βαρος του στο σπορτινγ. μπαλανσαρει 1 ποντο πισο απο το πιρο (hinge point) δεν ειναι δηλαδη οπροστοβαρο οπως συνηθος τα λαθρονα οποτε πρεπει να το συνιθισεις αυτο γιατι πεζει πολυ ρολο.

μπορεις να ρικσεις ολα τα ειδη φυσιγγιων. η μεταβαση απο ψηλο προφιλ σε χαμηλο ειναι λιγο ρισκο, προσωπικα μου πηρε πολλες κασιες χαρτοθτσιες μεχρι να σινιθισω πρηρως μετα απο 10 χρονια ψηλο προφιλ. ειανι ιδανικο για καρτερι και προσωπικα το θεωρω φασσοντουφεκκο! στοιχιζει γυρω στα 2500 ευρω καινουριο αλλα υπαρχουν και ευκαιριες μεταχειρισμενα πιο φτηνα

εαν σου αρεσουν τα ανοικτα τσιοκ υπαρχει το σκεετ μοντελλο σε 3400 βαρος και τελιο κοντακι που θεριζει.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Χρυσανθε ηρτες σπιτι μου και μετα επιες στον Κωσταν......πρεπει να εκολλησες το μικροβιο του να αγοραζεις οπλα :lol:
ο Κυπρος με το οπλον του εν μασιερι λαλω σου το εγω .Το οπλον επεξα το και εγω και αν και δεξι και εγω αριστεροχειρας αρεσεν μου πολλα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Νικολη μου ξερεις με οτι δεν με πειθουν ευκολα τα οπλα και τα μαρκετινγ, με βαση αυτα που ξερω σχετικα με τα οπλα. :)

Κυπρο σε ευχαριστω για την ενηεμρωση φιλε. :)
Αναφερεσε στο σπορτινγ σωστα, γιατι αυτο με ενδιαφερει.

Με το ζυγυσμα του Laurona δεν εχω κανενα προβλημα η ενδιασμο, ειναι μετρημενο στα μετρα μου και συλλεκτικη εκδοση, γιαυτο και ειναι , χωρις να ειμαι εγωιστης, πολυ καλυτερης ποιοτητας απο τα υπολοιπα που κυκλοφορουν.

Κοινοι μας φιλοι το εχουν δει και το εχουν ριξει και μπορουν να το υποστηριξουν.

Το θεμα ειναι οτι οσο πιο πολυ εμβαθυνεις σε ενα θεμα τοσο πιο πολυ ''ιδιοτροπευκεις''.........και εγω τωρα εχω ενα σωρο ''ιδιοτροπιες-αποριες'' εαν θα προβω σε μια τετοια αγορα.

Π.Χ εχω κοντακι μετρημενο στα μετρα μου, 2 μαλιστα, απο οπλα ψηλου προφιλ( ποτε δεν πηρα οπλο που δεν μετρηθηκε στοιχειωδως το κοντακι του).

Εαν ομως η διαφορα στο προφιλ ειναι μεγαλη, τοτε θα εχουμε και μεγαλη διαφορα στο drop at comp.(αλλιως θα εχουμε πολυ χοντρη λαβη)

Αρα ουσιαστικα δεν θα μπορω να μετρησω το κοντακι στο 682 συμφωνα με το κοντακι του Laurona και θα χρειαστω νεες μετρησεις.

Απο την το οτι εχω κοντο λαιμο, σιγουρα θα παιξει ρολο,....και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να κοβεις το κοντακισε ενα τετοιο οπλο.......

Το απο 26 σε 28 αρι δεν με απασχολει...αρκει να εχω το σωστο ζυγισμα...και οπως λες ειναι πολυ καλο τ οζυγισμα του οπλου αυτου, τοσο που σε ξεγελα για το βαρος του.

Κυνηγω οπως ξερεις με σκυλο φερμας, και ξερεις και τα κυνηγια που κανω....ωστοσο δεν μου αρεσει ενα οπλο σκεετ, προτιμω πολυτσοκ η σταθερα τσοκαρισματα 4-2 εαν ηταν εφικτο.

Με προβληματισε η αναφορα σου στο θεμα με τις ταππες, αφου ΠΑΝΤΑ το πρωτο μου φυσιγκι ειναι ταππα.

Θελω να παω να επωμισω το οπλο.....απλα παιζω πελλο, γιατι εαν μου αρεσει........στην επωμιση........μετα θα το θελω επι τοπου...και δεν ειναι της παρουσης καταστασης :(
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

χρυσανθε ακου να δεις, πρωτα να σου πω οτι το προφιλ δεν εχει σχεση με τα μετρα του κοντακιου. εμενα το browning moυ kai tα beretta μου εχουν τα ιδα μετρα και η σκοπευτικη εινονα ειναι η ιδια. εχω και σκεετ και σπορτινγ 682. στο σπορτινκ εκαμα πολλες μετατροπες στο κοντακι μεχρι να ερτει στα μετρα μου. αν ο λαιμος σου ειναι κοντος ειναι καλιτερα ισως σε βολεπσει το 35-55.

το σκεετ μοντελλο που βγαινει και σε πολιτσιοκ εχει καταπλικτηκο κοντακι, χοντρο με τελιο παισιμο και καμπυλες!!
βγανει σε σταθερο τσιοκ σκεετ ή σε πολιτσιοκ που εχει τις ιδιες καννες με το σπορτινγ αλλα σκεετ κοντακι. το δικο μου ειναι σταθερα τσιοκ ενω το σπορτινγ μου ειναι πολιτσιοκ.

αυτο με τη ταπα το παρατηρησα , ειδικα με μαλινοταπες. οσο αφορα τη μπεατσα δεν θεωρω αυτο το οπλο καταληλο για κυνηγι μπεκατσας, ειναι βαρετο και εχει διαστασεις που κανουν περισοτερο για καρτερι. το σκεετ μοντελλο κανει περισσοτερο για περπατιτο.
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

το 682 gold e το αγορασα απο ενα παρεα και το κυνηγησα στις 2-3 τελευταιες εξορμησεις της τζιηκλας. συγκεκριμενα ειναι το μοντελο σκητ με ριθμιζομενο κοντακι πολιτσιοκ με οπτιμα τσιοκ ..αν και το σαιτ της περεττα λεει οτι ειναι 3450 το δικο μου αν δεν εκανε λαθος η ζυγαρια ειναι 3762 αλλα δεν του φενεται. δεν μπορω να πω ακομα αν στα χερια τα δικα μου ειναι μπαμ και κατω αλλα στα χερια του παρεα ηταν μια σοτωστρα. αν το κοντακι ειναι στα μετρα του σκοπευτη ολα τα οπλα σκοτωνουν, παντως σαν οπλο ειναι μια κουκλα και εχεις πολυ καλη αισθηση οταν το επωμιζης . εχτος απο το παρακοντακκο που ειναι λιγο πιο χοντρο απο του σπορτινκ πραγμα που μου αρεση πολυ, νομιζω εχω και την αισθηση οτι εχει και καλητερο ζυγισμα .παντως στην φασσα θα το κυνηγησω αλλα οχι στο περτικο.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

BECCACCIA έγραψε:το 682 gold e το αγορασα απο ενα παρεα και το κυνηγησα στις 2-3 τελευταιες εξορμησεις της τζιηκλας. συγκεκριμενα ειναι το μοντελο σκητ με ριθμιζομενο κοντακι πολιτσιοκ με οπτιμα τσιοκ ..αν και το σαιτ της περεττα λεει οτι ειναι 3450 το δικο μου αν δεν εκανε λαθος η ζυγαρια ειναι 3762 αλλα δεν του φενεται. δεν μπορω να πω ακομα αν στα χερια τα δικα μου ειναι μπαμ και κατω αλλα στα χερια του παρεα ηταν μια σοτωστρα. αν το κοντακι ειναι στα μετρα του σκοπευτη ολα τα οπλα σκοτωνουν, παντως σαν οπλο ειναι μια κουκλα και εχεις πολυ καλη αισθηση οταν το επωμιζης . εχτος απο το παρακοντακκο που ειναι λιγο πιο χοντρο απο του σπορτινκ πραγμα που μου αρεση πολυ, νομιζω εχω και την αισθηση οτι εχει και καλητερο ζυγισμα .παντως στην φασσα θα το κυνηγησω αλλα οχι στο περτικο.
φιλε και το δικο μου σκεετ ειναι 3700 αλλα ειναι το παλιο 682 το silver και το κοντακι ειναι γεματο βαρετο ξιλο. το οπλο το εχει και ενας φιλος και κυνηγα πολλα χρονια ολα τα κυνηγια. το οπλο αν και σκεετ χτυπα σε ολες τις αποστασεις λογο της φοβερης του καννης.
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

kypros έγραψε:
BECCACCIA έγραψε:το 682 gold e το αγορασα απο ενα παρεα και το κυνηγησα στις 2-3 τελευταιες εξορμησεις της τζιηκλας. συγκεκριμενα ειναι το μοντελο σκητ με ριθμιζομενο κοντακι πολιτσιοκ με οπτιμα τσιοκ ..αν και το σαιτ της περεττα λεει οτι ειναι 3450 το δικο μου αν δεν εκανε λαθος η ζυγαρια ειναι 3762 αλλα δεν του φενεται. δεν μπορω να πω ακομα αν στα χερια τα δικα μου ειναι μπαμ και κατω αλλα στα χερια του παρεα ηταν μια σοτωστρα. αν το κοντακι ειναι στα μετρα του σκοπευτη ολα τα οπλα σκοτωνουν, παντως σαν οπλο ειναι μια κουκλα και εχεις πολυ καλη αισθηση οταν το επωμιζης . εχτος απο το παρακοντακκο που ειναι λιγο πιο χοντρο απο του σπορτινκ πραγμα που μου αρεση πολυ, νομιζω εχω και την αισθηση οτι εχει και καλητερο ζυγισμα .παντως στην φασσα θα το κυνηγησω αλλα οχι στο περτικο.
φιλε και το δικο μου σκεετ ειναι 3700 αλλα ειναι το παλιο 682 το silver και το κοντακι ειναι γεματο βαρετο ξιλο. το οπλο το εχει και ενας φιλος και κυνηγα πολλα χρονια ολα τα κυνηγια. το οπλο αν και σκεετ χτυπα σε ολες τις αποστασεις λογο της φοβερης του καννης.
Kypro αληθεια- ψεματα δεν ξερω αλλα καπου διαβασα εχτος απο την παπια και κατι καμπυλωματα στο κοντακι που εχει το σκητ σε σχεση με το σπορτινκ ( τα μετρα τους ειναι τα ιδια βαση με το τι λεει η μπερεττα) , οι καννες του σκητ ειναι ρυθμισμενες να συκληνουν στα 25 μετρα ενω του σπορτινκ στα 35, παντως ο παρεας που το ειχε θεριζε τις τζιηκλες ανεξαρτητως αποστασεως.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

φιλε απο οτι ξερω το politsiok σκεετ εχει σχεδον τις ιδιες καννες με το σπορτινγ. το σταθερο τσιοκ ομως εχει πολι καλιτερες κατανομες. επειδη εχω και τα δυο και συγκρινω σου λεο οτι ριχνω με το σπορτινγ και τσιοκ σκεετ και μετα με το αλλο οπλο το σκεετ με το σταθερο τσιοκ και οι κατανομες στο δευτερο ειναι πιο ομορφες και πιο πικνες. φισικα το σκεετ μου εχει αυλους 18,4 και στις διο
682
Full Member

Δημοσίευση από 682 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΩΣ ΟΠΛΩΝ BERETTA.
ΟΛΟ ΘΕΤΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ :)

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ 682, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ! ΑΓΙΩΝΕΙ ΕΥΚΩΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΓΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΙO ΠΑΛΙΑ BERETTA ΜΙΛΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ! ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΤΑ BERETTA ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”