F.A.I.R 692GOLD και φυσίγγια PM40?
-
- Full Member
Re: F.A.I.R 692GOLD και φυσίγγια PM40?
νε σε κοντινές αποστάσεις συνήθος έχω με τάπα στην πρώτη για λαγό. μου άρεσε όμως και ι ιδέα για 7αρι στην πέρδικα και νομίζω το Pm40 βγαίνει και στο νο.7.
-
- Full Member
Φιλε εσυ που δοκίμασες το PM40 σε τι καιρικές συνθήκες το συνηστάς? Μιλάμε πάντα για την περίοδο Λαγού-Περδικας.Breda Pegaso έγραψε:Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος και δεν σε ενοχλει το λακτισμα εισαι οκ!
Απλα καταπονεις το οπλο περισσοτερο απ οτι με πιο χαμηλες πιεσεις. Πχ εκει που θα θελει μιαν ακαναινιση στα 15 χρονια μπορει να τη θελει στα 10. Εξαρταται βεβαια και ποσα φυσιγγια ριχνεις.
Η PM40 ειναι πολυ καλο και δυνατο φυσιγγι συγκεντρωτικο με αυξημενες πιεσεις.
Το λακτισμα του δεν τοσο μεγαλο. Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα.
- Anthimos
- Moderator
Φίλε παλιο αγαπημένο η PM
Πιστευω δεν εχει ωρα το συγκεκριμενο αν και ειναι εκπληκτικο σε " ανακατωμενο καιρο" ( οπως σημερα ας πουμε)!
Ετυχε να την παιξω και Αυγουστο απο τις 11 και μετα με ψηλο ποσοστο υγρασιας και παραδοξως ηταν πολυ καλη
Την χρησιμοποιω για δευτερο φυσιγγι σε συνδυασμο με πρωτο τταπα και την χρησιμοποιω πολυ ειδικα σε περιοχες που προσηκωνουνται πολλα τα περδικια και προλαβαινεις να συρεις μονο μια οριακα στα 35-45 μετρα.
Αμα εισαι πάνω τους σπάζει κοκκαλα!!!
Πιστευω δεν εχει ωρα το συγκεκριμενο αν και ειναι εκπληκτικο σε " ανακατωμενο καιρο" ( οπως σημερα ας πουμε)!
Ετυχε να την παιξω και Αυγουστο απο τις 11 και μετα με ψηλο ποσοστο υγρασιας και παραδοξως ηταν πολυ καλη
Την χρησιμοποιω για δευτερο φυσιγγι σε συνδυασμο με πρωτο τταπα και την χρησιμοποιω πολυ ειδικα σε περιοχες που προσηκωνουνται πολλα τα περδικια και προλαβαινεις να συρεις μονο μια οριακα στα 35-45 μετρα.
Αμα εισαι πάνω τους σπάζει κοκκαλα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
Ολη μερα. Φτανει να ξερεις γιατι το βαζεις μεσα στο οπλο, στο σωστο τοπο και το σωστο τσιοκ.
Οπως σου ειπα ειναι συγκεντρωτικο και μεχρι τα 20 μετρα δεν συγχωρει λαθη αν δεν εισαι καλα πανω στο θηραμα.
Τα τελευταια 2 χρονια εχω σταματησει να ασχολουμε με τις καιρικες συνθηκες σε σχεση με τα φυσιγγια.
Και ειδικα με αυτα τα ποιοτικα φυσιγγια δεν νομιζω να επηρεαζονται απο τιποτα.
Αυτο που ειναι λογικο ειναι οτι στην κρυαδα θα εχει πιο λιγο λακτισμα.
ΕΙναι φοβερο σε αποδοση. Επεσε κουτσοφτερος ο περτικος εσυ φταιεις 100%.
Σε λογικες αποστασεις.............
Οπως σου ειπα ειναι συγκεντρωτικο και μεχρι τα 20 μετρα δεν συγχωρει λαθη αν δεν εισαι καλα πανω στο θηραμα.
Τα τελευταια 2 χρονια εχω σταματησει να ασχολουμε με τις καιρικες συνθηκες σε σχεση με τα φυσιγγια.
Αυτο που ειναι λογικο ειναι οτι στην κρυαδα θα εχει πιο λιγο λακτισμα.
ΕΙναι φοβερο σε αποδοση. Επεσε κουτσοφτερος ο περτικος εσυ φταιεις 100%.
Σε λογικες αποστασεις.............
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Έχω δοκιμάσει το PM40 σε ταχογράφο.
Έδωσε V1.5=380μ/δ σε καιρό 25C. Ίσως γι'αυτό δεν έχει τόσο λάκτισμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 36άρια τα γρήγορα κυμαίνονται στα 410-420.
Είναι συγκεντρωτικό και αποδοτικό όποτε και να το ρίξει κανείς και σε μεγάλες αποστάσεις.
Έδωσε V1.5=380μ/δ σε καιρό 25C. Ίσως γι'αυτό δεν έχει τόσο λάκτισμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 36άρια τα γρήγορα κυμαίνονται στα 410-420.
Είναι συγκεντρωτικό και αποδοτικό όποτε και να το ρίξει κανείς και σε μεγάλες αποστάσεις.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Breda Pegaso
To επισης πολυ καλο NSI Super Caccia 38gr νομιζω εχει παραπανω λακτισμα και μαλλον λιγο πιο γρηγορο...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- kanaris
- Full Member

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!