Φιλε Σ. Μακρήςvirtualgreek έγραψε:Ορθότατος ο τίτλος και πολύ στοχευμένος. Το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρηστεί η σειρά 682 είναι ως θρύλος. Γιατί κακά τα ψέματα, το 682 είναι ένα από τα καλύτερα και ίσως το ανώτερο σκοπευτικό όπλο μαζικής παραγωγής όλων των εποχών. Είτε αυτό ήταν σκέτο 682, είτε ήταν 682 Supersport είτε ήταν 682 Gold είτε ήταν 682 Gold Evolution.
Όσον αφορά όπλα με αλλαγμένους ώμους έχω δει αρκετά μέχρι τώρα. Συστήνεται η αλλαγή τους στις 100,000 φυσίγγια, αλλά έχω δει και όπλα με 250,000 φυσίγγια που δεν έχουν αλλακτεί ακόμη. Η καλή περιποιήση των όπλων αποδίδει μακροπρόθεσμα.
Το 692 δεν διαφέρει πολύ από τον προκάτοχο του, πέραν από τις διακοσμιτικές αλλαγές. Φέρει τις νέες κάνες με επιμηκυμένο κώνο προσαρμογής και περίπου 1 χιλιοστό πιο πλατύ μηχανισμό. Εσωτερικά παραμένει το ίδιο.
Στα χέρια των σωστών χρηστών θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο.
Προς το παρών εμείς θα αναμένουμε τον τοπικό αντιπρόσωπο να μας δανείσει ένα από τα πρώτα που θα εισαχθούν στην Κύπρο για να του κάνουμε ένα τεστ και φυσικά να γράψουμε τα σχόλια μας. Μέχρι τότε υπομονή!
Σ. Μακρής
Θρύλους στην καθημερινότητα βλέπω πολλούς πχ βλέπω ένα καινούργιο GOLF είναι θρύλος εδώ και 30 χρόνια πάνω του γράφει GOLF.
Βλέπω ένα 3 series BMW το ίδιο .
Το ίδιο με το 682 , s682 ,682gold ,682gold Evolution.
Αν το ονόμαζαν 682gold Evolution turbo intercouler να το δεχτώ αλλά
ΤΟ 692 ΠΟΥ ΚΟΛΑ ?
Εκτός αν το Μάρτη σταματήσει η παραγωγή του 682 GOLD E και πουλιέται αυτό στην θέση του στην ίδια ακριβός τιμή πράγμα που δεν νομίζω
Που την στιγμή που αφαιρείται το 8 που ξέρω εδώ 30 χρόνια σταματά να είναι διάδοχος του θρύλου και είναι κάτι καινούργιο, σαν φανατικός οπαδός της BERETTA έτσι το βλέπω
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι βελτιωμένη έκδοση του όχι και τόσο κάλα πλασαρισμένου SV10 στην παγκόσμια αγορά με αρκετές βελτιώσεις.
Πάντα σε σύγκριση με την 680 σειρά και όχι με άλλες μάρκες όπλων.