Ο συνεχιστής του θρύλου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Ο συνεχιστής του θρύλου

Δημοσίευση από Athos 1978 »

virtualgreek έγραψε:Ορθότατος ο τίτλος και πολύ στοχευμένος. Το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρηστεί η σειρά 682 είναι ως θρύλος. Γιατί κακά τα ψέματα, το 682 είναι ένα από τα καλύτερα και ίσως το ανώτερο σκοπευτικό όπλο μαζικής παραγωγής όλων των εποχών. Είτε αυτό ήταν σκέτο 682, είτε ήταν 682 Supersport είτε ήταν 682 Gold είτε ήταν 682 Gold Evolution.

Όσον αφορά όπλα με αλλαγμένους ώμους έχω δει αρκετά μέχρι τώρα. Συστήνεται η αλλαγή τους στις 100,000 φυσίγγια, αλλά έχω δει και όπλα με 250,000 φυσίγγια που δεν έχουν αλλακτεί ακόμη. Η καλή περιποιήση των όπλων αποδίδει μακροπρόθεσμα.

Το 692 δεν διαφέρει πολύ από τον προκάτοχο του, πέραν από τις διακοσμιτικές αλλαγές. Φέρει τις νέες κάνες με επιμηκυμένο κώνο προσαρμογής και περίπου 1 χιλιοστό πιο πλατύ μηχανισμό. Εσωτερικά παραμένει το ίδιο.

Στα χέρια των σωστών χρηστών θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο.

Προς το παρών εμείς θα αναμένουμε τον τοπικό αντιπρόσωπο να μας δανείσει ένα από τα πρώτα που θα εισαχθούν στην Κύπρο για να του κάνουμε ένα τεστ και φυσικά να γράψουμε τα σχόλια μας. Μέχρι τότε υπομονή!

Σ. Μακρής
Φιλε Σ. Μακρής

Θρύλους στην καθημερινότητα βλέπω πολλούς πχ βλέπω ένα καινούργιο GOLF είναι θρύλος εδώ και 30 χρόνια πάνω του γράφει GOLF.
Βλέπω ένα 3 series BMW το ίδιο .

Το ίδιο με το 682 , s682 ,682gold ,682gold Evolution.

Αν το ονόμαζαν 682gold Evolution turbo intercouler να το δεχτώ αλλά
ΤΟ 692 ΠΟΥ ΚΟΛΑ ?

Εκτός αν το Μάρτη σταματήσει η παραγωγή του 682 GOLD E και πουλιέται αυτό στην θέση του στην ίδια ακριβός τιμή πράγμα που δεν νομίζω

Που την στιγμή που αφαιρείται το 8 που ξέρω εδώ 30 χρόνια σταματά να είναι διάδοχος του θρύλου και είναι κάτι καινούργιο, σαν φανατικός οπαδός της BERETTA έτσι το βλέπω

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι βελτιωμένη έκδοση του όχι και τόσο κάλα πλασαρισμένου SV10 στην παγκόσμια αγορά με αρκετές βελτιώσεις.
Πάντα σε σύγκριση με την 680 σειρά και όχι με άλλες μάρκες όπλων.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Athos 1978 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:Ορθότατος ο τίτλος και πολύ στοχευμένος. Το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρηστεί η σειρά 682 είναι ως θρύλος. Γιατί κακά τα ψέματα, το 682 είναι ένα από τα καλύτερα και ίσως το ανώτερο σκοπευτικό όπλο μαζικής παραγωγής όλων των εποχών. Είτε αυτό ήταν σκέτο 682, είτε ήταν 682 Supersport είτε ήταν 682 Gold είτε ήταν 682 Gold Evolution.

Όσον αφορά όπλα με αλλαγμένους ώμους έχω δει αρκετά μέχρι τώρα. Συστήνεται η αλλαγή τους στις 100,000 φυσίγγια, αλλά έχω δει και όπλα με 250,000 φυσίγγια που δεν έχουν αλλακτεί ακόμη. Η καλή περιποιήση των όπλων αποδίδει μακροπρόθεσμα.

Το 692 δεν διαφέρει πολύ από τον προκάτοχο του, πέραν από τις διακοσμιτικές αλλαγές. Φέρει τις νέες κάνες με επιμηκυμένο κώνο προσαρμογής και περίπου 1 χιλιοστό πιο πλατύ μηχανισμό. Εσωτερικά παραμένει το ίδιο.

Στα χέρια των σωστών χρηστών θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο.

Προς το παρών εμείς θα αναμένουμε τον τοπικό αντιπρόσωπο να μας δανείσει ένα από τα πρώτα που θα εισαχθούν στην Κύπρο για να του κάνουμε ένα τεστ και φυσικά να γράψουμε τα σχόλια μας. Μέχρι τότε υπομονή!

Σ. Μακρής
Φιλε Σ. Μακρής

Θρύλους στην καθημερινότητα βλέπω πολλούς πχ βλέπω ένα καινούργιο GOLF είναι θρύλος εδώ και 30 χρόνια πάνω του γράφει GOLF.
Βλέπω ένα 3 series BMW το ίδιο .

Το ίδιο με το 682 , s682 ,682gold ,682gold Evolution.

Αν το ονόμαζαν 682gold Evolution turbo intercouler να το δεχτώ αλλά
ΤΟ 692 ΠΟΥ ΚΟΛΑ ?

Εκτός αν το Μάρτη σταματήσει η παραγωγή του 682 GOLD E και πουλιέται αυτό στην θέση του στην ίδια ακριβός τιμή πράγμα που δεν νομίζω

Που την στιγμή που αφαιρείται το 8 που ξέρω εδώ 30 χρόνια σταματά να είναι διάδοχος του θρύλου και είναι κάτι καινούργιο, σαν φανατικός οπαδός της BERETTA έτσι το βλέπω

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι βελτιωμένη έκδοση του όχι και τόσο κάλα πλασαρισμένου SV10 στην παγκόσμια αγορά με αρκετές βελτιώσεις.
Πάντα σε σύγκριση με την 680 σειρά και όχι με άλλες μάρκες όπλων.

Όπως το dt10 έγινε dt 11
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Μίλησα απευθείας με την αντιπροσωπεία η οποία πήγε στην παρουσίαση του όπλου στην Ισπανία. Τώρα το σκεπτικό της Beretta είναι το εξείς. Το 682 είναι το όπλο το οποίο πουλ΄'ηθηκε όσο κανένα άλλο Παγκοσμίος για σκοποβολή αλλά και για κυνήγι. Η εταιρεία ήθελε να σταματήσει την παραγωγή αυτού του όπλου και βάση των θετικών στοιχείων του όπλου αλλά και της νέας τεχνολογίας να βγάλει ένα νέο όπλο ποιό βελτιωμένο το οποίο να πηγάζει απο το 682 αλλά δέν θα είναι 682. Στο νέο τεύχος θα έχουμε παρουσίαση με αρκετά στοιχεία παο την εταιρεία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Οι κανόνες του εμπορίου πολλές φορές επιβάλουν για να είναι πιο ανταγωνιστικό το προιόν να ανανεώνεται ένα ή δύο σημεία και να προστίθεται στο αρχικό όνομα και κάτι εξτρα . Μια νέα ονομασία πολλές φορές δημιουργεί μια καινούργια δυναμική στις πωλήσεις. Το 692 από τα στοιχεία που έχουμε δείχνει να είναι μια βελτιωμένη εκδοση του 682 .
Δεν σημαίνει ότι επειδή άλλαξε το 8 και έγινε 9 ότι θα χάσει και την ποιότητα του.
Από την άλλη δεν πρέπει ότι μας λένε να το πιστεύουμε. Οι περισσότερες εταιρίες τα τελευταία χρόνια μας βομβαρδίζουν με ένα σωρό καινοτομίες. Τα περισσότερα είναι τρικς του εμπορίου. Απλά στην σημερινή εποχή το πλασάρισμα του προιόντος γίνεται πιο ευκολά και πιο επαγγελματικά και εμείς πέφτουμε στην παγίδα τους.
πχ. Αγοράζουμε καινούργιο μοντέλο αυτοκίνητο αλλά στην ουσία τα μηχανικά του μέρη είναι τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια με αυτό που είχαμε πριν. Το marketing εκάνε την δουλειά του................
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

mouzouris έγραψε:Οι κανόνες του εμπορίου πολλές φορές επιβάλουν για να είναι πιο ανταγωνιστικό το προιόν να ανανεώνεται ένα ή δύο σημεία και να προστίθεται στο αρχικό όνομα και κάτι εξτρα . Μια νέα ονομασία πολλές φορές δημιουργεί μια καινούργια δυναμική στις πωλήσεις. Το 692 από τα στοιχεία που έχουμε δείχνει να είναι μια βελτιωμένη εκδοση του 682 .
Δεν σημαίνει ότι επειδή άλλαξε το 8 και έγινε 9 ότι θα χάσει και την ποιότητα του.
Από την άλλη δεν πρέπει ότι μας λένε να το πιστεύουμε. Οι περισσότερες εταιρίες τα τελευταία χρόνια μας βομβαρδίζουν με ένα σωρό καινοτομίες. Τα περισσότερα είναι τρικς του εμπορίου. Απλά στην σημερινή εποχή το πλασάρισμα του προιόντος γίνεται πιο ευκολά και πιο επαγγελματικά και εμείς πέφτουμε στην παγίδα τους.
πχ. Αγοράζουμε καινούργιο μοντέλο αυτοκίνητο αλλά στην ουσία τα μηχανικά του μέρη είναι τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια με αυτό που είχαμε πριν. Το marketing εκάνε την δουλειά του................

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι τακτικές και πολιτική των εταιριών για προώθηση των προϊόντων τους. Ένα εντελώς καινούργιο όνομα το οποίο θυμίζει το μοντέλο ή και το καλό όνομα του προκατόχου για να υπάρχει σύνδεση και συνοχή.

Π.χ Browning 325 έγινε μετά 425, 525, 625 και τώρα 725. Ειδικά το τελευταίο δεν θυμίζει καθόλου τα προηγούμενα. Εντούτις το όνομα περιλαμβάνει το ...25 και παραπέμπει στην αξιόπιστη σειρά Χ25 και συνδέει τις πρώην σειρές 325, 425, 525 και την τέως σειρά 625.

Όπως και νάχει το πράγμα, ασχέτως του ονόματος εμείς γνωρίζουμε ότι το όπλο παραμένει το ίδιο με μερικές βελτιώσεις. Αναμένουμε...

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Το έχουμε πλέον στα χέρια μας ............... και πράγματι είναι υπέροχο όπλο. Λίγες φώτο !
Σύντομα θα κάνουμε και τις δοκιμές στο σκοπευτήριο και θα πούμε τα σχόλια μας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε μουζούρι εν κανεί που εφαλλάραμε που ένεσιει τζινή, εμένα τουλάχιστον τωρά με τούτες τες φωτο έκαμες με να θέλω δήμμαν! :twisted: εν το όπλο που σκοπεύω να πιάσω στα μέτρα μου. Θα παω το αργότερο τον σεπτέμβρη στα breschia για να μου το φτιάξουν στα μέτρα μου. Και εκεί για να σου πάρουν μέτρα πρέπει πρώτα να σε πάρουν στο ακοπευτήριο τους για να δουν με πιο τρόπο πέζεις κτλ... Ολόκληρη ιστορία
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ομορφο οπλο αλλα εχω μια αμφιβολια για την πεταλουδα του και την αντοχη της που ειναι απο πολυμερες πλαστικο...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Breda Pegaso έγραψε:Ομορφο οπλο αλλα εχω μια αμφιβολια για την πεταλουδα του και την αντοχη της που ειναι απο πολυμερες πλαστικο...
εν για να μεν χαλα το μανικουρ!!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

το κοντακι τι διαστασεις έχει? βλεπω αρκετα πραγματα ιδια με το περενια!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”