ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ

Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Re: ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ

Δημοσίευση από stelios25 »

γιατι τιμες μιλαμε ειναι το οπλο?απλα αν ειναι κατι ακριβο που οπως ειδα ειναι γυρο στις 3000 ειναι το blaser προτιμο browning adjustable xs που ακουσα τα καλυτερα..
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

XS €2350
XS PRESTIGE €2650
Adjustable kai ta 2
The best there is
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

το ξερο φιλε xs τισ τιμες του σε ευχαριστο...πρωσοπικη μου γνωμη εν θα εδινα 3000 να επιανα το blaser και να μεν πιαω το xs εν λιο αντρωπη :lol: :lol: :lol:
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

stelios25 έγραψε:το ξερο φιλε xs τισ τιμες του σε ευχαριστο...πρωσοπικη μου γνωμη εν θα εδινα 3000 να επιανα το blaser και να μεν πιαω το xs εν λιο αντρωπη :lol: :lol: :lol:
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ? ΟΤΙ ΤΟ ΧS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ BLASER ?
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

κυριοι, εγω απλα παραθεσα την αποψη μου για αριστερο οπλο κατα παραγγελια. φυσικα εχω κι'εγω blaser μετα που το ειδα και το επαιξα δοκιμαστικα. πρεπει να εισαι αρκετα μελετημενος και ανοιχτομυαλος για να δεχτεις την νεα τεχνολογια και ποιοτητα του blaser. αν δεν δοκιμασεις το διαφορετικο, το νεο, δεν μπορεις να καταλαβεις αν αυτο που κρατας ειναι καλο ή οχι. αυτο ισχυει σε ολα, οχι μονο στα οπλα. καποτε δεν δεχομουν ουτε μυγα στο σπαθι μου οσον αφορα beretta/browning. ελα που οι καιροι αλλαζουν και ο γερμανος ειναι γερμανος.
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

φιλοι μου ευχαριστω για τις αποψεις δεκτες και σεβαστες...απλα νταξη καπιοι ανθρωποι εχουν μερικες ιδιοτροπιες οπως εγω δεν μου αρεσουν αλα οπλα εκτος browning,winchester,miroku,....ας το πουμε πελαρα....θα ηθελα να δοκιμασω ομως το blaser....oπως βλεπω το συστηνεται ανεπιφηλακτα....για τι τιμες μιλαμε σε sporting?και πια μοντελα?εδοκιμασετε
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης του ΧS με το Blaser, τα δυο οπλα ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες, τοσο σε θεμα ποιοτητας, αλλα και σε θεμα αξιοπιστιας. Ειδικα τα τελευταια μοντελα της Browning, πασχουν σοβαρα σε θεματα αξιοπιστιας, απο τον καιρο που σταματησε η παραγωγη του 425 και μετα, το χαος.
Ειχα και εγω 525 sporting και ευτυχως το ξεφορτωθηκα, μιλω εκ πειρας αφου γνωριζω και αλλα πολλα παραδειγματα με προβληματα αξιοπιστιας και ποιοτητας. Δεν ειναι δυνατον στο πρωτο εξαμηνο το οπλο να σκουριαζει ανευ λογου και αιτιας και στα 1-2 χρονια να θελει βελονες... και αυτα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα.

Αν εβρισκα μπροστα μου ενα 325 θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη αλλα καινουργια μοντελα, ουτε κατα διανοια αφου απεχουν πολυ απο τα προτυπα που επρεπε να ακολουθουν.

Απο τεχνικης και βλητικης πλευρας το Blaser παιζει σε αλλη διασταση απο τα Browning. Το πιο σημαντικο ειναι οτι αυτη τη στιγμη στην Κυπρο τα Blaser διατιθενται σε εξαιρετικες τιμες σε σχεση με το εξωτερικο, κατι που δεν νομιζω να διαρκεσει πολυ αφου τον τελευταιο ειδικα χρονο βρηκαν πολλους οπαδους.
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε Hercules, συμφωνω μαζι σου διοτι καταλαβαινω οτι εισαι διαβασμενος και δεν ασχολεισαι με το αντικειμενο επιφανειακα. απλα να προσθεσω οτι δεν υπαρχουν οπλα που να μην παρουσιασουν κατι. ολα εξαρτωνται απο την εξυπηρετηση μετα την αγορα.
οι τιμες του Blaser νομιζω ειναι ακομη καπου μεταξυ 3200-3500 εξαρταται αν ειναι κυνηγετικο ή σκοπευτικο. εγω εχω το σκοπευτικο sporting και το πηρα οταν ηταν λιρες 1900 (3500 περιπου ευρω τωρα). ειμαι κατενθουσιασμενος φιλε.
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

φιλε κοιτα μην εισαι σιγουρος γιαυτα που λες γιατι αν καμεις μια ερευνα μεσ τη κυπρο τουντη στιγμη νομιζο εναδεισ οτι υπαρχουν παρα πολα browning kai miroku kai γενικα.....ενομιζο ο κοσμος να εν παλαβος και ισχυουν αυτα που λες...εγω πρωσοπικα ξερω πανο απο 20 ατομα που εχουν browning kai δεν τα αλασουν με τπτ......δικαιωμα σου να υποστηριζεις τα blaser αλα οι να μου λαλης οτι σκουριαζουν και τα browning μια ποθ τες μεγαλυτερες εταιριες στο κοσμο....πριν 5 χρονια εν εξερε τι ηταν το blaser o κυπραιος....ενε τυχαιο τουτο...εγω εχο το miroku επαιξα του οι κασιες μιλουμε ενα κοτεινερ χαρτουτσιες γιατι παο σκοπευτηριο καθε βδομαδα ουτε μου σκουριασε ποτε ουτε βελονα εν του αλαξα τζε εν ολοκαινουργιο..απλα μπορει καπια να ειναι ελατωματικα.....
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

stelios25 έγραψε:φιλε κοιτα μην εισαι σιγουρος γιαυτα που λες γιατι αν καμεις μια ερευνα μεσ τη κυπρο τουντη στιγμη νομιζο εναδεισ οτι υπαρχουν παρα πολα browning kai miroku kai γενικα.....ενομιζο ο κοσμος να εν παλαβος και ισχυουν αυτα που λες...εγω πρωσοπικα ξερω πανο απο 20 ατομα που εχουν browning kai δεν τα αλασουν με τπτ......δικαιωμα σου να υποστηριζεις τα blaser αλα οι να μου λαλης οτι σκουριαζουν και τα browning μια ποθ τες μεγαλυτερες εταιριες στο κοσμο....πριν 5 χρονια εν εξερε τι ηταν το blaser o κυπραιος....ενε τυχαιο τουτο...εγω εχο το miroku επαιξα του οι κασιες μιλουμε ενα κοτεινερ χαρτουτσιες γιατι παο σκοπευτηριο καθε βδομαδα ουτε μου σκουριασε ποτε ουτε βελονα εν του αλαξα τζε εν ολοκαινουργιο..απλα μπορει καπια να ειναι ελατωματικα.....
Φιλε τυγχανει να ειμαι οσο σιγουρος γινεται για τα λεγομενα μου απο την στιγμη που εχω δοκιμασει και τα δυο φρουτα. Οι υπολοιποι 20 που γνωριζεις δε νομιζω να δοκιμασαν και τα δυο για να εχουν λογο στη συγκριση.
Ειναι σαν να μου λες οτι τα Mazda ειναι καλυτερα απο τα Porsche γιατι κυκλοφορουν περισσοτερα μεσα στους δρομους. Και με τα δυο κανεις τη δουλεια σου, και με τα δυο παεις στον μπακαλη, αλλα απο τεχνικης πλευρας το Porsche ειναι απο αλλο πλανητη.
Παρε ενα Blaser, ριξε 1-2 πουλες και μετα παρε αμεσως ενα Browning για να συνεχισεις. Εκει θα δεις την πραγματικη διαφορα και θα σου κακοφανει. Αυτο δε σημαινει ομως οτι θα εισαι και πιο ευστοχος...
Παντα υπαρχει κατι το καλυτερο εκει εξω, αρκει να ειμαστε προθυμοι να το ανακαλυψουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”