Marocchi Zero 3

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Marocchi Zero 3

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Re: Marocchi Zero 3

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Τα οπλα αυτα πλεον κατασκευαζονται τουρκια με πολυ χαμηλα ποιοτηκα μεταλλα και ξυλα. Δεν ειναι ποιοτηκα οπως το παλιο conguista....
Γενικα στην αμερικη που παιζουν μακνουμ φυσιγγια και πολλα γραμμαρια πολλες καννες εκαμαν εκρηξη και εκινησαν αγωγη στην αντιπροσωπια.
The best there is
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

XS^PRESTIGE έγραψε:Τα οπλα αυτα πλεον κατασκευαζονται τουρκια με πολυ χαμηλα ποιοτηκα μεταλλα και ξυλα. Δεν ειναι ποιοτηκα οπως το παλιο conguista....
Γενικα στην αμερικη που παιζουν μακνουμ φυσιγγια και πολλα γραμμαρια πολλες καννες εκαμαν εκρηξη και εκινησαν αγωγη στην αντιπροσωπια.
εκαμες τον ανθρωπο με το ροδοσταμμα :lol: :lol: :lol: :lol:
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

 εγω εχω marocchi στη συλλογη μου γιαυτο ασχοληθηκα και λιγο με την συγκεκριμενη εταιρεια....
The best there is
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

christosth έγραψε:Κανένας που έχει το συγκεκριμένο όπλο και τη φυσίγγια να του βάλλω . :?: :?: :?: :?: :?:
Έλουσα μας με ροδόσταγμα
:? :? :? :? :? :? :? :?
φίλε μου να μην απελπίζεσαι και να μεν΄τα παίρνεις όλα κατάκαρδα. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αρκετές καινοτομίες απο την εταιρεία και κατασκευασμένο για σκοποβολή (πολλές ντουφεκιές) τωρά να σου πώ εγώ προσωπικά εν άκουσα τίποτε περί έκρηξη καννών κ.τ.λ Αν σου κάθετε μια χαρά. Εμείς είχαμε στην οικογένεια ένα Μarocchi double classic 30' . όποτε το έπιανα ανέβαινε η ψυχολογία μου στα ύψη, επαίξαμε πολλή τσινή με τσίνο το όπλο και λάθος που το πουλήσαμε (ηθέλαμε πιο ελαφρύ) Το συγκεκριμένο μοντέλο πιστεύω είναι αρκετά ακιόλογο ιδιαίτερα για τα λεφτά του. Φυσίγγια δοκίμασε Ιταλικά μιας και οι Ιταλοί σε αυτά κα΄νουν τις δοκιμές τους!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”