Πανικος Setter έγραψε:Σπύρο μου τι εννοεις σαν να είναι νόμιμα ? Η φωτογραφία δείχνει την καταστροφή που προκαλείται με τους σιγαστήρες
Μα ούτε αναφέρει τίποτε, ένας που θα την δει τζίνη την φώτο είναι σαν να δείχνει το κυνήγι στην Κύπρο. Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν θα έπρεπε να αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη φώτο; Όπως εσύ ανέφερες ότι δείχνει την καταστροφή, κατά την άποψη μου έπρεπε να έχει μια περιγραφή για αυτό. Ένας που δεν ασχολείται πως θα ξέρει ότι η συγκεκριμένη φώτο δείχνει την καταστροφή;
Πανικος Setter έγραψε:Σπύρο μου τι εννοεις σαν να είναι νόμιμα ? Η φωτογραφία δείχνει την καταστροφή που προκαλείται με τους σιγαστήρες
Μα ούτε αναφέρει τίποτε, ένας που θα την δει τζίνη την φώτο είναι σαν να δείχνει το κυνήγι στην Κύπρο. Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν θα έπρεπε να αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη φώτο;
...φιλε ειναι στην ιστοσελιδα της θηρας που μπηκες...δεν ειναι δυνατο να διαφημιζεται φλοπερ με σιγαστηρα...και αν το πηρες ετσι...τοτε στην προηγουμενη φωτο με ολα εκεινα τα πουλια καθαρισμενα και μια φιζα με πουλια ξυδατα...πως το πηρες δηλ?φατε τσικλες ξυδατες να στρωσεται επιδερμιδα????
...παντως εχεις δικαιο στο οτι επρεπε απλα να εβαζαν καποιον υποτιτλο σε καθε εικονα...
Μα ούτε αναφέρει τίποτε, ένας που θα την δει τζίνη την φώτο είναι σαν να δείχνει το κυνήγι στην Κύπρο. Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν θα έπρεπε να αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη φώτο;
...φιλε ειναι στην ιστοσελιδα της θηρας που μπηκες...δεν ειναι δυνατο να διαφημιζεται φλοπερ με σιγαστηρα...και αν το πηρες ετσι...τοτε στην προηγουμενη φωτο με ολα εκεινα τα πουλια καθαρισμενα και μια φιζα με πουλια ξυδατα...πως το πηρες δηλ?φατε τσικλες ξυδατες να στρωσεται επιδερμιδα????
...παντως εχεις δικαιο στο οτι επρεπε απλα να εβαζαν καποιον υποτιτλο σε καθε εικονα...
Την φώτο με τες καθαρισμένες δεν την είδα, εγώ απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι ένας που δεν έχει ιδέα και την επισκεφτεί μπορεί να λάβει λάθος μήνυμα. Δείχνει φώτος της πανίδας της κύπρου σε μια σελίδα με θέμα το κυνήγι στην Κύπρο και δείχνει το θήραμα που "πέτυχε" κάποιος, δεν είναι καθόλου παράξενο για κάποιο που δεν ασχολείται να νομίζει ότι έτσι είναι το κυνήγι στην Κύπρο.
Την φώτο με τες καθαρισμένες δεν την είδα, εγώ απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι ένας που δεν έχει ιδέα και την επισκεφτεί μπορεί να λάβει λάθος μήνυμα. Δείχνει φώτος της πανίδας της κύπρου σε μια σελίδα με θέμα το κυνήγι στην Κύπρο και δείχνει το θήραμα που "πέτυχε" κάποιος, δεν είναι καθόλου παράξενο για κάποιο που δεν ασχολείται να νομίζει ότι έτσι είναι το κυνήγι στην Κύπρο.[/quote]
...ειναι στην αρχικη σαν banner....εχεις δικαιο...μπορουσαν απλα να εβαζαν καποιον υποτιτλο και να σε οδηγουσε στο θεμα(αν υπαρχει)...αν μπει καποιος που δεν ειναι κυνηγος και δεν γνωριζει τις παρανομιες με τα φλοπερ...μπορει και να το παρει ετσι
Μα ούτε αναφέρει τίποτε, ένας που θα την δει τζίνη την φώτο είναι σαν να δείχνει το κυνήγι στην Κύπρο. Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν θα έπρεπε να αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη φώτο; Όπως εσύ ανέφερες ότι δείχνει την καταστροφή, κατά την άποψη μου έπρεπε να έχει μια περιγραφή για αυτό. Ένας που δεν ασχολείται πως θα ξέρει ότι η συγκεκριμένη φώτο δείχνει την καταστροφή;
Εχεις απόλυτο δίκαιο ρε φιλε. Πολλα ακυρη η φωτογραφία χωρις καποια λόγια να εξηγούν
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!