Μέτρημα όπλου
- Sergios
Re: Μέτρημα όπλου
εκαμα και που τα 15 μετρα φιλε Σαββα και ειμαι κεντρο οπως ειπα το προβλημα ειναι στα 20 + μετρα το οποιο νομιζο λυθηκε....
- virtualgreek
- Moderator
Μακάρι να λύθηκε το πρόβλημα σου, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν λύθηκε... Ελπίζω να είμαι λανθασμένος.Sergios έγραψε:εκαμα και που τα 15 μετρα φιλε Σαββα και ειμαι κεντρο οπως ειπα το προβλημα ειναι στα 20 + μετρα το οποιο νομιζο λυθηκε....
Στα 20-25 μέτρα τα σκάγια ανοίγουν αρκετά και καλύπτουν τυχόν αποκλίσεις/λάθη της επώμισης ή του κοντακιού.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Sergios
Στα 25 μέτρα φίλε Σάββα άνοιξε με τον άσσο περίπου 40 πόντους διάμετρο η τουφεκιά μου να βάλω φοτο πριν και μετά τη σωστή επωμιση αλλά μια συνάντηση μαζί για να δεις θα είναι διαφωτιστικήvirtualgreek έγραψε:Μακάρι να λύθηκε το πρόβλημα σου, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν λύθηκε... Ελπίζω να είμαι λανθασμένος.Sergios έγραψε:εκαμα και που τα 15 μετρα φιλε Σαββα και ειμαι κεντρο οπως ειπα το προβλημα ειναι στα 20 + μετρα το οποιο νομιζο λυθηκε....
Στα 20-25 μέτρα τα σκάγια ανοίγουν αρκετά και καλύπτουν τυχόν αποκλίσεις/λάθη της επώμισης ή του κοντακιού.
Σ.
- Sergios
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Sergios
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.