Ported Κάννες

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Ported Κάννες

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

KALLITZIA έγραψε:φιλε χρημα καθολου γιατι βενζινες το εκανα κοντα απο το σπητι μου χαρτονια πηρα απο την δουλια μου 1,5 χ 1,5 και φισιγγια με οτι ειχαμε :D το μεγαλο ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :evil:
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ :o ΕΦΟΣΩΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ(ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ)ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
AU-79
Full Member

Re: Ported Κάννες

Δημοσίευση από AU-79 »

Προσωπικα εχω ριξει μερικες τουφεκιες με οπλα ported με σκοπευτικα οπλα φιλων browning beretta perazzi αλλα με κοντακια οχι στο σωματοτυπο μου σοου εν μπορω να πω για συμπερασματα.

Εως τωρα ηξερα οτι λογω εκτονωσης των αεριων απο τις πλευρες τις καννης δεν εχει τιναγμα προς τα πανω η καννη, για το λακτισμα και τις κατανομες δεν εχω ακουσει η διαβασει κατι αρνητικο η θετικο εως τωρα, ποιο μειωμενες ταχυτητες ναι αλλα η διαφορα ειναι αμελητεα οπως και η δοκιμη ported σε δυο πανομοιοτυπα σκοπευτικα οπλα οπου το ενα ειναι ported και το αλλο χωρις βαρους 3600γρ++ παλι η διαφορα θα ειναι αμελητεα και δεν νομιζω τεραστια αλλα για καποιο που ασχολειται με πρωταθλητισμο εκει οπου και ενας δισκος μετρα για να βρεθεις στις πρωτες θεσεις τις καταταξης μπορει το ported να θεωρηθει και ως δεδομενο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”