686 Silver Pigeon S

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

686 Silver Pigeon S

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Έχω ένα 686 Silver Pigeon S

Κυνηγώ λαγό και δεν είχε τύχει να ρίξω πολλά φυσίγγια συνεχόμενα.
Όταν είχα πάει σκοπευτήριο όμως παρατήρησα ότι μετά από 3-4 δίσκους εβράζαν οι κάννες σε σημείο που να μην μπορώ να τις πιάσω.
Ήταν και ο ξάδερφος μου εκεί με ένα 682 και δεν είχε έτσι πρόβλημα

Ξέρετε το λόγο;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: 686 Silver Pigeon S

Δημοσίευση από virtualgreek »

kyriakos304 έγραψε:Έχω ένα 686 Silver Pigeon S

Κυνηγώ λαγό και δεν είχε τύχει να ρίξω πολλά φυσίγγια συνεχόμενα.
Όταν είχα πάει σκοπευτήριο όμως παρατήρησα ότι μετά από 3-4 δίσκους εβράζαν οι κάννες σε σημείο που να μην μπορώ να τις πιάσω.
Ήταν και ο ξάδερφος μου εκεί με ένα 682 και δεν είχε έτσι πρόβλημα

Ξέρετε το λόγο;
Είναι πολύ απλό φίλε μου...

Το δικό σου είναι κυνηγετικό μοντέλο. Το 682 είναι σκοπευτικό μοντέλο. Το ένα κατασκευάστηκε για να ρίχνει ένα ορισμένο αριθμό φυσιγγίων ενώ το άλλο κατασκευάστηκε πιο στοιβαρό για να ρίχνει πάρα πολλά φυσίγγια.

Δεν μπορείς να πάρεις ένα αυτοκίνητο σαλούν και να πας στα ράλλυ. Σίγουρα θα σε πάρει, αλλά σε κάποια φάση το αυτοκίνητο θα υποκύψη στην καταπόνηση που θα του κάνεις. Αυτό σαν γενικές γραμμές.

Ο κύριος λόγος είναι οι εξαεριζόμενες πλαϊνές ρήγες που έχουν τα σκοπευτικά (ή που απουσιάζουν εντελώς σε ορισμένα μοντέλα) και που βοηθούν στην γρήγορη αερόψηξη των καννών.

Σε καμία όμως περίπτωση μη νομίζεις ότι στα σκοπευτικά δεν ζεσταίνονται οι κάννες. Συμβαίνει σε όλα τα όπλα μετά από απανωτές ντουφεκιές. Η διαφορά είναι ότι στα κυνηγετικά μπορεί να ζεσταθούν μετά από 5-10 φυσίγγια, ενώ στα σκοπευτικά λόγο και των πιο χοντρών και βαρετών καννών, το ζέσταμα μπορεί να επέλθει μετά από 20 απανωτά φυσίγγια. Και αυτό συνήθως του καλοκαιρινούς μήνες. Τον δε χειμώνα οι ζεστές κάννες προσφέρουν και λίγη ζεστασιά στα παγωμένα ακροδάκτυλα!

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: 686 Silver Pigeon S

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Πολύ σωστά σου τα είπε ο φίλος Μακρής.
Έχω το ίδιο όπλο, δεν χρειάζεται να έχεις καμία ανησυχία για αυτό!
Απόλαυσε το στο κυνήγι σου!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”