ΒΑΨΙΜΟ ΟΠΛΟΥ ΣΕ CAMO OR REALTREE COLOUR

Απάντηση
ALEXIS
Full Member

ΒΑΨΙΜΟ ΟΠΛΟΥ ΣΕ CAMO OR REALTREE COLOUR

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟ
ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙ?
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ.
ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΠΡΕΙ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΟ.
ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ 200 ΕΥΡΩ ΟΛΟΚΛΙΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ?
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ .ΑΛΕΞΗΣ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΒΑΨΙΜΟ ΟΠΛΟΥ ΣΕ CAMO OR REALTREE COLOUR

Δημοσίευση από Anthimos »

Φίλε μου υπαρχει μια μεβράνη που ονομάζετε snake skin camo την οποια μπορεις να βαλεις εσυ προσεκτικα και ειναι καμια 50 ευρω μαζι με την αποστολή . Βασικα βαζεις μιαν μεβρανη πανω στο όπλο όπως το αυτοκολλητο και μετα ζεσταινεις το με το πιστολάκι των μαλλιων .
Το αλλο ειναι μια χημικη διαδικασια όπου βαζουν μια μολα πάνω στο όπλο και βουττουν το σε πογια και με μιαν διαδικασια όπως εν η βαφη του αλουμινίου (περίπου) καμνουν σου το όπως θέλεις. Σιγουρα εν πολλα καλή δουλεια και προστατευει το όπλο. Δεν γνωρίζω αν γίνετε στη Λευκωσία !
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
beretta687
Full Member

Re: ΒΑΨΙΜΟ ΟΠΛΟΥ ΣΕ CAMO OR REALTREE COLOUR

Δημοσίευση από beretta687 »

ALEXIS έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟ
ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙ?
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ.
ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΠΡΕΙ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΟ.
ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ 200 ΕΥΡΩ ΟΛΟΚΛΙΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ?
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ .ΑΛΕΞΗΣ
ενδιαφέρομαι και go να βάψω το όπλο μου αν ξέρει κανένας κάποιον...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”