αγορά καινούριου όπλου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

αγορά καινούριου όπλου

Δημοσίευση από Sergios »

καλησπέρα σας κύριοι σκοπεύω να αγοράσω καινούριο όπλο και είμαι μεταξύ beretta sv 10 prevail 30ari , miroku mk 70 grade 1 30ari , browning citori θα ήθελα γνώμες πάντα ως προς το κυνήγι....και μια ερώτηση σας παρακαλώ οι 32 ιντζές σε ένα όπλο θα είναι δύσκολο για κάποιον να κυνηγήσει αν και εφόσον το όπλο είναι ισοζυγισμένο και για sporting γύρο στα 3.500kg ?

ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: αγορά καινούριου όπλου

Δημοσίευση από marinos.a »

μιλάμε αποκλειστικά για καρτέρι σωστά?
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Αν το θελεις για σταμα το 32 και φασσα παει τζιαι να ρτει. Θα σου συστηνα να μεινεις ως το 30 αν το θελεις για πιο γενικη χρηση. Εξαρταται για τι σκοπο το θελεις.

Τωρα για τα οπλα που λες ειναι ολα καλα, το Citori και το Miroku μοιαζουν, το Beretta ειναι αλλη σχολη.
Οποιο σου ταιριαζει παραπανω να το πιασεις. Επισης το Beretta ειναι αρκετα πιο ακριβο νομιζω απο τα αλλα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

να σας πω έχω ήδη ένα miroku και είμαι ευχαριστημένος είπα να αλλάξω λίγο σχολη όπως ειπετε για beretta είδα το sv10 prevail optima bore optima choke πολύ μελετημένη κουβέντα και είμαι λίγο επιφυλακτικός ξέρω ότι το σκοπευτικό κοντάκι από το κυνηγετικό έχουν διαφορες αν το πιάσω ένα σορό ευρώ νομίζω είναι 2800 και δεν αποδίδει στο κυνήγι??

οι φίλοι μου λένε μπααα κυνήγι μονο browning laurona....beretta μακριά δύσκολα βρίσκεις κοντάκι στα μετρα σου και δεν ξέρω τι να κάμω....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Να σου πω φιλε μου τζιαι γω ακουω τα τουτα για τα κοντακια αλλα εν τους πολλοδιω σημασια. Δηλαδη για σπορτινγκ καμνει και κυνηγι δεν καμνει???!! Τωρα να ηταν τραπ λογω πολλα διαφορετικης κλισης να πω ενταξει αλλα οχι και ετσι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

πηγαινε επωμησετα και τα 2 και οποιο σου καθεται καλυτερα πιαστο!!! τα αλλα περι σκοτωματος και τετοια για μενα εν κουβεντες του καφενε και μη δινεις σημασια!!
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Φιλε σεργιε μην ακους αυτα που λεν για τα beretta διθεν δεν εχει κοντακκια. εγω ειμαι αριστεροχερας. εδιεθετα μεχρι 2500 χιλιαδες. επια πανω στο browning cinergy. να σου ζαβοσω το κοντακκι με λαδι λεει μ ο πωλητης. εφια αμεσως και σε μισι ωρα επομιζα το beretta 682 gold E αριστερο κοντακκι. αμεσως το αγορασα. κ μιλαμε εγιρισα γιρο ολα τα ξακουστα οπλα. απο laurona, fabarm μεχρι browning. μολις επομισεις το κοντακκι του beretta θα καταλαβεις πως αφτα που ακουσες ειναι κουβεντες του καφενε
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

εντάξει ξέρω ότι αν επομισεις γρήγορα όπως παίζεις και στο κυνήγι και δεν βλέπεις riga μονο σημάδι λένε ότι κάθεται σου.....κανένας καμια γνώμη για το sv10???

εντωμεταξύ αν κάποιος φίλος θέλει να δώσει κανένα όπλο (φυσικά απείραχτο σε κάννες και κοντάκι) μέχρι 1200 διαθέτω για ένα μεταχειρισμένο σε καλή έως αριστη κατάσταση....θα ψάξω καλύτερα έως την 1η αυγούστου για την πιο καλή επιλογή....οποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει στο προφιλ μου μήνυμα προσωπικό όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες

καλή σας νύκτα
marios constantinou
Full Member

Δημοσίευση από marios constantinou »

ΦΙΛΕ ΣΕΡΓΙΕ, ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.

ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ WINCHESTER SELECT LIGHT GOLD ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ. ΤΙΜΗ €1,300. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΠΛΑΚΙ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ BERETTA. ΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 99645434 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ, ΜΑΡΙΟΣ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”