ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ
- Phinix
Re: ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ
ενδημικό ήταν και πέρασε
λοιπόν παίδες
έχουμε υπόθεση να γίνει κάτι τώρα που τέλειωσε η χρονιά
η πάλι τον οκτώβρη θα κλαίμε από τα πληκτρολόγια μας
υπάρχει έδαφος για αλλαγές και τομές?
μέχρι και το δύσμοιρο το ποδόσφαιρο πάει για μια κάπως εξυγίανση
το κυνήγι μας?
λοιπόν παίδες
έχουμε υπόθεση να γίνει κάτι τώρα που τέλειωσε η χρονιά
η πάλι τον οκτώβρη θα κλαίμε από τα πληκτρολόγια μας
υπάρχει έδαφος για αλλαγές και τομές?
μέχρι και το δύσμοιρο το ποδόσφαιρο πάει για μια κάπως εξυγίανση
το κυνήγι μας?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Priest+++
- Full Member
Ελλαδα- Κυπρος βιος αλληλενδετος!!!! Οπου νασε ακου τον Μr Περδικι. Θα μας θάψουν ολους στο λάκκο που "ανοιξαν" οι νταηδες συνκυνηγοί μας!!!
http://kynoclub.gr/2015/01/14/%cf%8c%cf ... %bf%cf%85/
http://kynoclub.gr/2015/01/14/%cf%8c%cf ... %bf%cf%85/
Istriano® reloaded
- MARIOSE
Πανίκο μου οι λόγοι είναι πολλοί και έκδηλοι...
Οι σωστοί κυνηγοί είναι είδος προς εξαφάνιση...
Εν πειράζει όμως, εγώ χαίρομαι που διαβάζω έστω πως κάποιοι (σαν εσένα) σκέφτονται σωστά!
Οι σωστοί κυνηγοί είναι είδος προς εξαφάνιση...
Εν πειράζει όμως, εγώ χαίρομαι που διαβάζω έστω πως κάποιοι (σαν εσένα) σκέφτονται σωστά!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Εγώ προσωπικά ξεκίνησα να βάζω σιταρούι σε αρκετές παγίδες που τοποθετήσαμε πέρσι , μου έλειψε ελπίζω να εφοδιαστούμε σύντομα με άλλο και να πάμε και η ομάδα του Hunt and Shoot να τοποθετήσιε στις παγίδες που αναλάβαμε πέρσι. Επίσης για αλεπουδες....... δέν θα μιλήσω κάποιοι της Κ.Ο.Κ μας είπαν πριν 3 μήνες ότι σε 3 βδομάδες θα περάσει η διαχείριση στην υπηρεσία θήρας αλλά μάλλον και πάλι δέν. Νερά φέτος έχουμε, φαγια΄υπάρχουν αλλά αν κάποιος θέλει να σπείρει μικρά κομμάτια τουλάχιστο εκεί που κυνηγάει τόσο το καλύτερο για αυτόν!!!! και απο εκεί και πέρα προστασία να ζευγαρτώσουν να γεννήσουν να μεγαλώσουν!!! ,
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Πανικκο μου μεν αγχωνεσαι
Παλιοφραγκολινες . Καμνουν τζαι τζινο το ασχημο το κακκαρισμα τζαι πελλανισκουν μας
Καθημερινες εδω και 10 ημερες εν εμεινε τιποτε
ΣΗμερα ειδα γνωστο αγνωστο βοσκο με το οπλο υπομαλης και το κοπάδι
Βλεπεις οι σοφοι αποφασισαν οτι εν οκ να επιτραπει το κυνηγι καθημερινα ενω με σκυλο απαγορευεται
Παλιοφραγκολινες . Καμνουν τζαι τζινο το ασχημο το κακκαρισμα τζαι πελλανισκουν μας
Βλεπεις οι σοφοι αποφασισαν οτι εν οκ να επιτραπει το κυνηγι καθημερινα ενω με σκυλο απαγορευεται
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- giorgos80
σημερα 2 παρεες εκαμναν κανονικη παγανια για τζικλες μεσα σε απαγορευμενη περιοχη.συνολο 5 ατομα .μολις με ειδαν η πρωτη παρεα(3 ατομα εφκηκαν και εφυαν).μετα απο 20 λεπτα κατα την επιστροφη μου απο το ιδιο σημειο αλλα 2 ατομα παγανια στις ιδιες σχοινιες.τι να πεις
- Priest+++
- Full Member
Μα τον αδερφοτεκνο της Κούλλας της εκπαιδευτριας σκύλων;Anthimos έγραψε:Πανικκο μου μεν αγχωνεσαι
Istriano® reloaded
- Sergios
Πόσοι εδώκαν μες τες απαγορευμένες άθελα τους φέτος ειδικά μες το Σταυροβούνι γιατι εν βάλλουν ταπέλλες.....εννεν ούλλος ο κόσμος γραμματιζούμενος φίλε αλλά να κακίσουμε εκείνους που το κάνουν σκόπιμα....giorgos80 έγραψε:σημερα 2 παρεες εκαμναν κανονικη παγανια για τζικλες μεσα σε απαγορευμενη περιοχη.συνολο 5 ατομα .μολις με ειδαν η πρωτη παρεα(3 ατομα εφκηκαν και εφυαν).μετα απο 20 λεπτα κατα την επιστροφη μου απο το ιδιο σημειο αλλα 2 ατομα παγανια στις ιδιες σχοινιες.τι να πεις
- giorgos80
φιλε μου η περιοχη ειναι σηματοδοτημενη και το οριο της ειναι δρομος, καθε 300 μετρα εχει ταπελλα.δεν υπαρχει δικαιολογια.απλα εμπηκαν μεσα εν γνωση τους.εγω επαψα να ασχολουμε πλεον με τετοιους τυπουςSergios έγραψε:Πόσοι εδώκαν μες τες απαγορευμένες άθελα τους φέτος ειδικά μες το Σταυροβούνι γιατι εν βάλλουν ταπέλλες.....εννεν ούλλος ο κόσμος γραμματιζούμενος φίλε αλλά να κακίσουμε εκείνους που το κάνουν σκόπιμα....giorgos80 έγραψε:σημερα 2 παρεες εκαμναν κανονικη παγανια για τζικλες μεσα σε απαγορευμενη περιοχη.συνολο 5 ατομα .μολις με ειδαν η πρωτη παρεα(3 ατομα εφκηκαν και εφυαν).μετα απο 20 λεπτα κατα την επιστροφη μου απο το ιδιο σημειο αλλα 2 ατομα παγανια στις ιδιες σχοινιες.τι να πεις
απο τη στιγμη που και οι δυο πλευρες κρατουμε γεματα οπλα δεν ξερεις ποτε τι προβληματα κουβαλα ο αλλος
- Γιατρός
- Full Member
Άνθιμε από ότι γνωρίζω το επάγγελμα του βοσκού στην Κύπρο εξευγενίστηκε και υπάρχει μεγάλη διαφορά από παλιά .Anthimos έγραψε:Πανικκο μου μεν αγχωνεσαι
Πιστεύω έπεσες σε εξαίρεση και ίσως ο άνθρωπος κυνηγούσε κορακοειδή με κανένα θηροφύλακα.
Κάποτε είμαστε και λίγο υπερβολικοί ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;