ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
savvis25
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από savvis25 »

Απορίες που πολλοί θα ήθελαν να θέσουν. Όντως χρειαζόμαστε τα 'φώτα' σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Καλησπέρα,
Φίλε Warrior, με τα μηχανήματα που εχεις μπορεις να γεμίσεις εξαιρετικά φυσιγγια, φτάνει να εχεις μεράκι... ;)
Εγω προμηθεύομαι υλικά απο τον Πανίκο Σολωμονιδη ( Extra), εχει σχεδόν όλα τα κύρια βυσματα της Ευρώπης(~€2/100), καλυκες NSI(~6,50€/100) και σκαγια(~€2,50/kg), οπως επίσης και οτι αλλο υλικό ιδιογομωσης ή μηχάνημα θέλεις, μπορεις να το παραγγήλεις και να σου το φέρει σε εξαιρετικές τιμές.
Χαρτινους στην κυπρο, δύσκολα θα βρεις, πέραν απο παραγγελία μεσο του Πανίκου, νομίζω μπορει να έμειναν μερικοί στον Olympia NSI 12/65 (64,5) με CX2000, πήρα καμία 400 εγω και μπορει να εχει αλλους τόσους αλλα ζητά πολλα (~15€/100).
Μεσο του Πανικού οι χαρτινοι θα σου στοιχησουν περίπου €11/100, με τα μεταφορικά τους και ειναι 12/70.
andreas mouzouras
Full Member

Re: Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
Νομιζω το λαθος σε αυτην την περιπτωση φιλε Ανδρεα ειναι οτι θα το δοκιμασεις στις φασσες....νομιζω να μεινεις στα περτιτζια και τις φασσες να τις αφηκεις για εμας που τα γοραζουμε ετοιμα ακομα..ετσι οπως σας θωρω εσας τους ιδιογομωτεςς εννα τες κατεβαζετε που τα 100 μετρα και εμεις να μεινισκουμε να σας θωρουμε και να τρωμε τα νυχια μας;):)

:lol: :lol: :lol: φιλε μην φοβάσαι εν πρόκειται να βγεει τουτο το σετ απ πως το έστησα στην δημοσιότητα για ΛΌΓΟΥΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ενα είναι σίγουρο θα είναι άτυχος αυτός που θα είναι διπλα μου ;)
Εν εγω που να ειμαι!!! Να φοουμε????? :D :D :D
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

:lol: :lol: :lol: φιλε μην φοβάσαι εν πρόκειται να βγεει τουτο το σετ απ πως το έστησα στην δημοσιότητα για ΛΌΓΟΥΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ενα είναι σίγουρο θα είναι άτυχος αυτός που θα είναι διπλα μου ;)[/quote]

Εν εγω που να ειμαι!!! Να φοουμε????? :D :D :D[/quote]

Αν θα στεκεσαι διπλα του συνονοματου σου φιλε, στην θεση σου θα επαιρνα καμια εφημεριδα, καμποσους καφεδες και λια ZANAX για τα νευρα που θα εκαμνα!!! ;) :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

:lol: :lol: :lol: :lol: Εμείς ένα τα κανονίσουμε να παίζουμε μια με μια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Pathfinder έγραψε::lol: :lol: :lol: φιλε μην φοβάσαι εν πρόκειται να βγεει τουτο το σετ απ πως το έστησα στην δημοσιότητα για ΛΌΓΟΥΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ενα είναι σίγουρο θα είναι άτυχος αυτός που θα είναι διπλα μου ;)

Αν θα στεκεσαι διπλα του συνονοματου σου φιλε, στην θεση σου θα επαιρνα καμια εφημεριδα, καμποσους καφεδες και λια ZANAX για τα νευρα που θα εκαμνα!!! ;) :D[/quote]
+1000 :lol: :lol:
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Pathfinder έγραψε::lol: :lol: :lol: φιλε μην φοβάσαι εν πρόκειται να βγεει τουτο το σετ απ πως το έστησα στην δημοσιότητα για ΛΌΓΟΥΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ενα είναι σίγουρο θα είναι άτυχος αυτός που θα είναι διπλα μου ;)

Αν θα στεκεσαι διπλα του συνονοματου σου φιλε, στην θεση σου θα επαιρνα καμια εφημεριδα, καμποσους καφεδες και λια ZANAX για τα νευρα που θα εκαμνα!!! ;) :D[/quote]

:D :D :D Εφημεριδες-περιοδικα-σταυρολεξα-καφεδες ειναι για την αναμονη μεχρι το ξημερωμα. Εχουμε καποιους αγραφους νομους στην παρεα και τους τηρουμε στο maximum (κτυπαμε τα πουλια στα ποστα μας και οχι στα διπλανα, οσα ειναι σε ακτινα βολης και προπαντως δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι μεταξυ μας). Οσο για τα νεα υποσχομενα φυσιγγια του φιλου μου να ενημερωσω το forum οτι δεν ειναι για να χτυπουμε πουλια σε ποιο μακρινες αποστασεις αλλα για να ελαχιστοποιησουμε τα κουτσοφτερα!!!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas mouzouras έγραψε:
Εν εγω που να ειμαι!!! Να φοουμε????? :D :D :D

:D :D :D Εφημεριδες-περιοδικα-σταυρολεξα-καφεδες ειναι για την αναμονη μεχρι το ξημερωμα. Εχουμε καποιους αγραφους νομους στην παρεα και τους τηρουμε στο maximum (κτυπαμε τα πουλια στα ποστα μας και οχι στα διπλανα, οσα ειναι σε ακτινα βολης και προπαντως δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι μεταξυ μας). Οσο για τα νεα υποσχομενα φυσιγγια του φιλου μου να ενημερωσω το forum οτι δεν ειναι για να χτυπουμε πουλια σε ποιο μακρινες αποστασεις αλλα για να ελαχιστοποιησουμε τα κουτσοφτερα!!!![/quote]

+1000 Πολύ σωστά θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο Ανδρέα! και να προσθέσω αφού κάνουμε μια δουλεία (κυνήγι) τουλάχιστον να την κάνουμε σωστά και να σκοτώνουμε το θήραμά με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να προσπαθούμε να μην έχουμε τραυματισμένα πουλιά, μας έδωσαν 2 κάννες όχι μόνο για ντουπλε αλλά για να την χρησιμοποιούμε αν δούμε ότι το θήραμά δεν είναι νεκρό κατά την πρώτη βολή!
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

andreas78 έγραψε:Καλησπέρα,
Φίλε Warrior, με τα μηχανήματα που εχεις μπορεις να γεμίσεις εξαιρετικά φυσιγγια, φτάνει να εχεις μεράκι... ;)
Εγω προμηθεύομαι υλικά απο τον Πανίκο Σολωμονιδη ( Extra), εχει σχεδόν όλα τα κύρια βυσματα της Ευρώπης(~€2/100), καλυκες NSI(~6,50€/100) και σκαγια(~€2,50/kg), οπως επίσης και οτι αλλο υλικό ιδιογομωσης ή μηχάνημα θέλεις, μπορεις να το παραγγήλεις και να σου το φέρει σε εξαιρετικές τιμές.
Χαρτινους στην κυπρο, δύσκολα θα βρεις, πέραν απο παραγγελία μεσο του Πανίκου, νομίζω μπορει να έμειναν μερικοί στον Olympia NSI 12/65 (64,5) με CX2000, πήρα καμία 400 εγω και μπορει να εχει αλλους τόσους αλλα ζητά πολλα (~15€/100).
Μεσο του Πανικού οι χαρτινοι θα σου στοιχησουν περίπου €11/100, με τα μεταφορικά τους και ειναι 12/70.
Aντρέα σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση.
Δηλαδή με τις μηχανές που έχω μπορω να γεμίσω σε χάρτινους?
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Warrior έγραψε:
andreas78 έγραψε:Καλησπέρα,
Aντρέα σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση.
Δηλαδή με τις μηχανές που έχω μπορω να γεμίσω σε χάρτινους?

Και βέβαια μπορείς φιλε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”