andreas78 έγραψε:Ο φούρναρης φτιάχνει καθημερινά διαφορετικό Lot ψωμιού, αλλά εμένα μου φαίνεται πάντα το ίδιο, ειναι το ίδιο γευστικό με εχθές, το ίδιο αφρούγιο και φρέσκο και δεν ειναι και επιστήμονας.
Εάν κάθε μέρα το παίρνω στο χημείο, το αποτέλεσμα θα ειναι να το τρώω κρύο, με απουσία της φρεσκάδας του και κυρίως με αμφιβολίες........χαράμη ένα πράγμα...!!!!!
ειδήμων < αρχαία ελληνική εἰδήμων < εἴδω (ἰδεῖν), "γνωρίζω"
ειδήμων και ειδήμονας (αρσενικό ή θηλυκό)
που έχει εξειδικευτεί σε έναν τομέα και έχει άριστη γνώση του αντικειμένου του