ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Αααα....και για τα 12-13-14 χιλ., άνοιξε κανένα βιβλίο, εχει 40 χρονια που διδάσκεται...!!!!!!![/quote]
να προσθέσω σε αυτό, κλείσε ρε φίλε στα 14 Χιλ με επίπεδο ρέλι να σε δω αφού μας δείχνεις ότι εισαι καθηγητής και εμεις εν ξερουμε τιποτε.
να προσθέσω σε αυτό, κλείσε ρε φίλε στα 14 Χιλ με επίπεδο ρέλι να σε δω αφού μας δείχνεις ότι εισαι καθηγητής και εμεις εν ξερουμε τιποτε.
-
- Full Member
Έχουμε βγεί εκτός θέματος πάλι...πιο κάτω παραθέτω 2 setup με TECNA για περδίκι και λαγό που δοκίμασα:
12/69(σκληρό κάλυκα αφρεζάριστο) 686 1.80/35γρ Gualandi Dispersante 6άρι ή 7άρι με 3μμ φελλό για κλείσιμο με στρογγυλό ρέλι στα 65μμ.
12/69(σκληρό κάλυκα αφρεζάριστο) 688 1.85/36γρ couvette+3mm cork+Diana fiber 6άρι ή 5άρι με 3μμ φελλό για κλείσιμο με στρογγυλό ρέλι στα 65μμ.
Αν θα κλειστούν με αστέρι(*) και μαλακό κάλυκα οι δοσολογίες να μείνουν ως έχουν. Αν ο κάλυκας θα είναι σκληρός...τύπου Victory, να μειωθούν κατά 0.05γρ
Στο Dispersante πιστονάκι έβαλα 686 για το λόγω ότι ανεβάζει πιέσεις(~70-80bar) λόγω σχεδιασμού και μιας και οι ταχύτητές του ήταν ήδη ψηλές θεωρώ πως δουλεύει καλύτερα έτσι.
Ο λόγος που κλείνω με φελλό(διασπώμενο) και όχι με πλαστικό δισκίο είναι για πιο σταθερές και ομοιόμορφες κατανομές μιας και σε δοκιμές που κάναμε με τον Αντρέα78 φαίνεται ότι κάποιες φορές(όχι πάντοτε) μπλοκάρει τα σκάγια και προκαλεί διασπορά.
Και τα 2 setup κυμαίνονται στα 400-405μ/δ στα 2.5μ με πιέσεις στα 600-650.(δοκιμασμένα σε κανονάκι)
12/69(σκληρό κάλυκα αφρεζάριστο) 686 1.80/35γρ Gualandi Dispersante 6άρι ή 7άρι με 3μμ φελλό για κλείσιμο με στρογγυλό ρέλι στα 65μμ.
12/69(σκληρό κάλυκα αφρεζάριστο) 688 1.85/36γρ couvette+3mm cork+Diana fiber 6άρι ή 5άρι με 3μμ φελλό για κλείσιμο με στρογγυλό ρέλι στα 65μμ.
Αν θα κλειστούν με αστέρι(*) και μαλακό κάλυκα οι δοσολογίες να μείνουν ως έχουν. Αν ο κάλυκας θα είναι σκληρός...τύπου Victory, να μειωθούν κατά 0.05γρ
Στο Dispersante πιστονάκι έβαλα 686 για το λόγω ότι ανεβάζει πιέσεις(~70-80bar) λόγω σχεδιασμού και μιας και οι ταχύτητές του ήταν ήδη ψηλές θεωρώ πως δουλεύει καλύτερα έτσι.
Ο λόγος που κλείνω με φελλό(διασπώμενο) και όχι με πλαστικό δισκίο είναι για πιο σταθερές και ομοιόμορφες κατανομές μιας και σε δοκιμές που κάναμε με τον Αντρέα78 φαίνεται ότι κάποιες φορές(όχι πάντοτε) μπλοκάρει τα σκάγια και προκαλεί διασπορά.
Και τα 2 setup κυμαίνονται στα 400-405μ/δ στα 2.5μ με πιέσεις στα 600-650.(δοκιμασμένα σε κανονάκι)
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
να βάλω και εγώ ένα σετ απ που στο δικό μου όπλο έδωσε καλές κατανομές με τσοκ 3 στα 24 γραμμάρια vo8 για τσιχλα
Victory 69.40 gualandi για 28 γραμμαρια και κλεινουμε στα 24
cx2000
D20 1.40
ρελιασμα στα 58,2 με βαθος ρελιου στα 2,5 χιλ παχος ρελιασμενης στεφανης 1,8χιλ
πολύ χαμηλό λάκτισμα και μπορεί να χρησιμοποιείται όλη μέρα ανεξάρτητος καιρικών συνθηκών αν είναι πολύ κρύο τότε ανεβάζουμε πυρίτιδα στο 1,45 και σε ακραίες περίπτωσης στο 1,50.
καλά κυνηγια
για να αποφύγετέ ακανόνιστες κατανομές προτιμότερο τα σκάγια να είναι μέσα στο ποτηράκι ολα
Victory 69.40 gualandi για 28 γραμμαρια και κλεινουμε στα 24
cx2000
D20 1.40
ρελιασμα στα 58,2 με βαθος ρελιου στα 2,5 χιλ παχος ρελιασμενης στεφανης 1,8χιλ
πολύ χαμηλό λάκτισμα και μπορεί να χρησιμοποιείται όλη μέρα ανεξάρτητος καιρικών συνθηκών αν είναι πολύ κρύο τότε ανεβάζουμε πυρίτιδα στο 1,45 και σε ακραίες περίπτωσης στο 1,50.
καλά κυνηγια

για να αποφύγετέ ακανόνιστες κατανομές προτιμότερο τα σκάγια να είναι μέσα στο ποτηράκι ολα
Ωραίοι και οι δύο…..
Ανδρέα, δοκίμασε και την SE στο 1,35-1,40/24 με Aguila ή Drago…
!!!!!!
Απόψε θα φτιάξω και εγώ κάποια φυσίγγια, για αύριο και για την επίσημη αγαπημένη, μπεκάτσα. Είμαι μεταξύ 206S και Sokol BG, σε χάρτινο με μάλλινη, θα δούμε απόψε τι θα μου κατεβεί.
.!!!!
Ανδρέα, δοκίμασε και την SE στο 1,35-1,40/24 με Aguila ή Drago…

Απόψε θα φτιάξω και εγώ κάποια φυσίγγια, για αύριο και για την επίσημη αγαπημένη, μπεκάτσα. Είμαι μεταξύ 206S και Sokol BG, σε χάρτινο με μάλλινη, θα δούμε απόψε τι θα μου κατεβεί.

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Θα το δοκιμάσω να δούμε τη θα βγάλειandreas78 έγραψε:Ωραίοι και οι δύο…..
Ανδρέα, δοκίμασε και την SE στο 1,35-1,40/24 με Aguila ή Drago…!!!!!!
Απόψε θα φτιάξω και εγώ κάποια φυσίγγια, για αύριο και για την επίσημη αγαπημένη, μπεκάτσα. Είμαι μεταξύ 206S και Sokol BG, σε χάρτινο με μάλλινη, θα δούμε απόψε τι θα μου κατεβεί..!!!!

- RELOADER S
- Full Member
Μετά από έτσι αντίδραση.......καί κάποιες επικριτικές τοποθετήσεις πρός το πρόσωπο μου από κάποιους προβληματίστικα πραγματικά σε βαθμό πού να πάω πίσω καί να διαβάσω καί τίς 100 σελ του θέματος.andreas78 έγραψε:Για πιο σεταπ του 1821, μιλάς αγόρι μου?
Για υγρασιες, πυκνοτητες...ποτε.....????
Με αυτα που έγραψες μόλις με έκανες να πιστέψω πραγματικά ότι έχεις χάσει το μπαλάκι.....![]()
Φίλε μου καλέ, μάθε μου γράμματα, μάθε μου περι ιδιογομωσης, έκθεσε με ανεπανόρθωτα.....!!!!!!!
Είμαι έτοιμος να μάθω, να διδακτώ απο εσένα, να εκτεθώ......![]()
![]()
Γράψε για τι πράγμα μιλάς, παράθεσε αποδείξεις, τεκμηριωσε τες θέσεις σου.
Πες μας πια εταιρεία κατασκευης πυριτιδας είπε πως φτιάχνει πυριτιδες αναλόγως καιρού, όπως εσυ παράθεσες αλλα δεν θελησες να με εκθέσεις και με λυπηθηκες να βάλεις αποδηξεις, εγω δεν το λέω έτσι, λέω πως αν είσαι σε θέση να μου αλλάξεις την γνώμη.....εδώ είμαι να μάθω....!!!!!!
Για τα φυσιγγια του Αντρέα, το μόνο που έχεις να κάνεις για να λυθεί η απορεία σου εινα να πας μαζι του και να το δεις στον πίνακα.....μετα έλα εδώ και κραξε τον αν δεν ειναι αλήθεια!!!!!!!!
Για το σεταπ του Κώστα, προσωπικά σε θεωρω πολύ αλλού!!!!!!!!!!
Το σεταπ του με S4, με Μ688 και Vzero απατητο.......και 1000% υγρασία να εχει κατεβάζει και παπιά με το 9άρι.....!!!!!!!
Βάζεις ενα Μ684 και το ρίχνεις και σε 45°C....!!!!!!!
Όλες οι μονοβασικες ειναι σε θέση να κανουν θεαματικά σκοτωματα και σε υγρασιες και σε βάλτους, φτάνει να στηθούν σωστα..!!!!!!!!!!
Επαναλαμβάνω ότι η θέση μου για τις πυριτιδες εχει γραφτεί πολλές φορές και την εχω δημιουργήσει απο τους...
Gough Thomas
Hatcher
Taylor
Amber
ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ...!!!!!!!
Αλλο πράγμα η φύλαξη και αποθήκευση....
Αλλο πράγμα το φυσιγγιο.....
Μου δίνεις να καταλάβω ότι ρίχνουμε με μαύρη πυριτιδα.....!!!!!!
Αααα....και για τα 12-13-14 χιλ., άνοιξε κανένα βιβλίο, εχει 40 χρονια που διδάσκεται...!!!!!!!
Το ένστικτο μου από την πρώτη στιγμή μού έλεγε ότι μπήκα στήν αυλή του DOBERMAN.
Διαβάζοντας όλες τίς σελίδες κανείς διαπιστώνει ωραία πράγματα .Εξάγει δε καί χρήσιμα συμπεράσματα.
Σχεδόν όλες οι σελίδες είναι ενδιαφέρουσες όπως πχ η σελ. 22.
Τελικά το ΜΟΝΟ πού με βασανίζει είναι αν τα παιδιά που έφυγαν έπραξαν καλώς.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Πρός Αντρέας 78 και Αντρεας Τ. Αγαπητοί συνάδελφοι φαίνεστε και οι δύο αρκετά μερακλήδες και διαβασμένοι στο θέμα ιδιογομώσεις και μπράβο σας για το μεράκι και την προσπάθεια που καταβάλατε. Ενώ προσφέρεται τόσες χρήσιμες πληροφορίες εντούτοις με την συμπεριφορά σας και την αναμεταξύ σας κόντρα δημιουργάτε αχρείαστη αντιπαράθεση και σε όσους διαβάζουν τις αντιπαραθέσεις σας κακή εντύπωση και δυσφορία. Αν θέλετε να τα πείτε μεταξύ σας για να αποδείξετε ο ένας του άλλου κάτι μπορείτε να το πείτε σε π.μ και όχι δημόσια. όταν γράφουμε δημόσια πρέπει να σεβόμαστε και όλους τους υπόλοιπυς που μας διαβάζουν.... παρακαλώ όπως σταματήσετε αυτή την δημόσια αντιπαράθεση
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άριστε, προσωπικά δεν έχω καμία αντιπαράθεση με τον ΑΝΔΡΕΑ Τ, αλλά έχω με τον κύριο RELOADER S, και αφορά τα συνεχή ειρωνικά του σχόλια και παραθέσεις!!!!!!!admin έγραψε:Πρός Αντρέας 78 και Αντρεας Τ. Αγαπητοί συνάδελφοι φαίνεστε και οι δύο αρκετά μερακλήδες και διαβασμένοι στο θέμα ιδιογομώσεις και μπράβο σας για το μεράκι και την προσπάθεια που καταβάλατε. Ενώ προσφέρεται τόσες χρήσιμες πληροφορίες εντούτοις με την συμπεριφορά σας και την αναμεταξύ σας κόντρα δημιουργάτε αχρείαστη αντιπαράθεση και σε όσους διαβάζουν τις αντιπαραθέσεις σας κακή εντύπωση και δυσφορία. Αν θέλετε να τα πείτε μεταξύ σας για να αποδείξετε ο ένας του άλλου κάτι μπορείτε να το πείτε σε π.μ και όχι δημόσια. όταν γράφουμε δημόσια πρέπει να σεβόμαστε και όλους τους υπόλοιπυς που μας διαβάζουν.... παρακαλώ όπως σταματήσετε αυτή την δημόσια αντιπαράθεση
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Απολογούμαι ευνοούσα την αντιπαράθεση με τον Αντρέηδων με τον Reloader
Προσέχουμε...για να έχουμε
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Φιλε Αριστε δεν εχω θεμα με κανενα εγώ απλά ο κύριος πρεπει να μαθει να σέβεται απόψεις και να μην χλευαζει. Εγω ειμαι πρόθυμος να βοηθήσω όλα τα παιδιά του φόρουμ με οπιο τροπο μπορώ. Για μενα το θεμα έληξε απο χθες.admin έγραψε:Απολογούμαι ευνοούσα την αντιπαράθεση με τον Αντρέηδων με τον Reloader