ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28ΜΕΤΡΑ

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28ΜΕΤΡΑ

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλοι σας χαιρετώ. Όπως σας ανάφερα και προηγουμένως έχω τελειώσει τη καταμέτρηση των στοιχείων και τα καταγράφω. Όπως έχω τονίσει και προηγουμένως δεν είμαι ειδικώς, με την έννοια του επιστήμονα. Απλώς προσπαθώ με τις δοκιμές μου, να λύσω δικές μου αλλά και άλλων συναδέλφων απορίες που μας προβληματίζουν. Το θέμα διευρυμένοι αυλοί το έχω ακούσει εδώ στο site και είπα να το δούμε και στη πράξη. Εκτός από το πρώτο φυσίγγιο του πίνακα δηλ το lambro feltro (που η δοκιμή έγινε στις 31/3/13 και οι λεπτομέρειες των συνθηκών φαίνονται στη αρχη αυτής της ενότητας), τα υπόλοιπα φυσίγγια έγιναν δοκιμή στις 20/04/13 από 08+30 μέχρι 0900 το πρωί ,με Ν-Δ αέρα 3 μποφόρ και υγρασία 50%. Τα οπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν
Browning B325, sporting, 18.4 aylos και Browning B725, κυνηγετικό 18.7 aylos.
Φαίνεται από την διατριτικότητα σε ότι αφορά όλα τα φυσίγγια με πλαστικό πιστόνι η μεσώταππα οι διαφορές είναι πολύ λίγες, ασήμαντες που κατά την άποψη μου δεν υπάρχει θέμα μειονεκτηματος . Σε ότι αφορά το φυσίγγιο με μίλενη τάπα, παρόλο που έχει και πλαστικό δισκίο φαίνεται ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως μια κάποια λιγότερη διατριτικότητα. Φυσικά χρειάζεται περισσότερη έρευνα με φυσίγγιο με μίλενι τάπα και με όλα τα νο σκαγιών για να βγουν τα σωστά αποτελέσματα.
Όσον αφορά στη συγκέντρωση σκαγιών στο κύκλο όπως φαίνεται και στο πίνακα η υπεροχή του 18,4 περίπου κατά 15-20% περισσότερη συγκέντρωση σε όλα τα φυσίγγια, οφείλεται στο ότι τα τσοκς του 18.4 ήταν τα brilley με τρύπες εξωτερικά , ενώ του 18.7 ήταν τα δικά του τα εσωτερικά. Όταν θα αγόραζα πριν χρόνια τα τσοκς αυτά είχα την απορία κατά πόσον ήταν καλύτερα από τα κανονικά. Θυμάμαι ότι και τότε υπήρχε πράγματι μια υπεροχή στο 4*κατά 15-20%. Με την πρόσφατη δοκιμή επιβεβαιώθηκε και έτσι λύσαμε ακόμη μια απορία σχετικά με τα εξωτερικά τσοκαρίσματα, τουλάχιστο με τα brilley με τρύπες που έγινε και η δοκιμή
Εντύπωση από τα φυσίγγια μου έκανε το νικελ σκαί σε ότι αφορά το πάτερν.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αριθμημένες με την αντίστοιχη ώρα που φαίνεται στο πίνακα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

LEFKIOS έγραψε:Φίλοι σας χαιρετώ. Όπως σας ανάφερα και προηγουμένως έχω τελειώσει τη καταμέτρηση των στοιχείων και τα καταγράφω. Όπως έχω τονίσει και προηγουμένως δεν είμαι ειδικώς, με την έννοια του επιστήμονα. Απλώς προσπαθώ με τις δοκιμές μου, να λύσω δικές μου αλλά και άλλων συναδέλφων απορίες που μας προβληματίζουν. Το θέμα διευρυμένοι αυλοί το έχω ακούσει εδώ στο site και είπα να το δούμε και στη πράξη. Εκτός από το πρώτο φυσίγγιο του πίνακα δηλ το lambro feltro (που η δοκιμή έγινε στις 31/3/13 και οι λεπτομέρειες των συνθηκών φαίνονται στη αρχη αυτής της ενότητας), τα υπόλοιπα φυσίγγια έγιναν δοκιμή στις 20/04/13 από 08+30 μέχρι 0900 το πρωί ,με Ν-Δ αέρα 3 μποφόρ και υγρασία 50%. Τα οπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν
Browning B325, sporting, 18.4 aylos και Browning B725, κυνηγετικό 18.7 aylos.
Φαίνεται από την διατριτικότητα σε ότι αφορά όλα τα φυσίγγια με πλαστικό πιστόνι η μεσώταππα οι διαφορές είναι πολύ λίγες, ασήμαντες που κατά την άποψη μου δεν υπάρχει θέμα μειονεκτηματος . Σε ότι αφορά το φυσίγγιο με μίλενη τάπα, παρόλο που έχει και πλαστικό δισκίο φαίνεται ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως μια κάποια λιγότερη διατριτικότητα. Φυσικά χρειάζεται περισσότερη έρευνα με φυσίγγιο με μίλενι τάπα και με όλα τα νο σκαγιών για να βγουν τα σωστά αποτελέσματα.
Όσον αφορά στη συγκέντρωση σκαγιών στο κύκλο όπως φαίνεται και στο πίνακα η υπεροχή του 18,4 περίπου κατά 15-20% περισσότερη συγκέντρωση σε όλα τα φυσίγγια, οφείλεται στο ότι τα τσοκς του 18.4 ήταν τα brilley με τρύπες εξωτερικά , ενώ του 18.7 ήταν τα δικά του τα εσωτερικά. Όταν θα αγόραζα πριν χρόνια τα τσοκς αυτά είχα την απορία κατά πόσον ήταν καλύτερα από τα κανονικά. Θυμάμαι ότι και τότε υπήρχε πράγματι μια υπεροχή στο 4*κατά 15-20%. Με την πρόσφατη δοκιμή επιβεβαιώθηκε και έτσι λύσαμε ακόμη μια απορία σχετικά με τα εξωτερικά τσοκαρίσματα, τουλάχιστο με τα brilley με τρύπες που έγινε και η δοκιμή
Εντύπωση από τα φυσίγγια μου έκανε το νικελ σκαί σε ότι αφορά το πάτερν.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αριθμημένες με την αντίστοιχη ώρα που φαίνεται στο πίνακα.
Φίλε LEFKIOS σε χαιρετώ και σε συγχαίρω για το χρόνο που σπαταλάς για δοκιμές με όλα τα οφέλη που έχουμε από αυτές .
Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω κατά την γνώμη μου είναι ότι η δοκιμή έπρεπε να γινεί με τα εργοστασιακά τσιοκ τον δυο οπλών , και εξηγώ
στο όπλο που έχω με 18,7 αυλούς δοκίμασα στην πράξη τα εργοστασιακά τσιοκ vs teague extended και κατέληξα ότι π.χ. το εργοστασιακό **** με το **** της teague το δεύτερο συμπεριφέρεται σαν εργοστασιακό ***
άποψη μου είναι ότι στο τεστ που έγινε στη ουσία τα όπλα πυροβολήσαν με ένα * διαφορά, όσο αφορά στο pantend .
Τώρα όσο αφορά την διάτρηση ας ανησυχούν εκείνη που κυνηγούν ταππα μιλενι :D αλλά για να λύσω την απορία μου θα κάνω δοκιμή διάτρησης 18,3 VS 18,7 και αν πράγματι ισχύει τότε θα φάμε πολύ περιπεξιμο
που τον SOLON BERETTA-TEAM :lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και γω συγχαιρω το Λευκιο για το μερακι που εχει.
Συμφωνω με τον Αθωο.
Τα τσιοκ δεν πρεπει να τα συγκρινουμε με το τι γραφουν πανω αλλα με το τι κατανομη, συγκεντρωση δινουν. Δηλαδη πχ. το 4 τσιοκ εχει συγκεντρωση στον κυκλο στανταρτ ενα 70 % σε καποια αποσταση, αν ερτω εγω και παιξω με το 4 τσιοκ για παραδειγμα του 682 Gold E θα εχει 80% στην ιδια αποσταση. Αρα τo 4 τσιοκ του 682 δεν ειναι 4 ειναι 3 1/2 ή και 3 αναλογα με το ποσοστο συγκεντρωσης. Αρα δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε. Μπορουμε ομως να δουμε ποιο εχει πιο ομοιομορφη κατανομη.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Μπραβο φιλε Λευκιε για τη δουλεια που εκανες και σε ευχαριστουμε που μοιραζεσαι μαζι μας τον κοπο σου!!! Αθω να παμε μαζι αν θελεις για τη δοκιμη, εχω και λιγους καταλογους διαθεσιμους!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ? :D

ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ,Κ'ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΗ....ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Κ'ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Κ΄ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΚ!!!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΠΛΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ?

ΤΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ 18.4 ΤΟ ΑΛΛΟ 18.7....ΠΟΙΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ?ΤΟ 18,4 ΒΕΒΑΙΩΣ.....ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ,ΟΣΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΟΙ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΚ!!

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 18.7 ΠΟΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ.....ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ....ΩΣ ΕΔΩ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ...ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ BRILLEY.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ!!!

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΣΟΚ(ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΣΙΑΚΟ 4* ΤΟΥ 18.4) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ,ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΘΕΝΟΣ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΔΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΠΕΞΑΝ ΣΙΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΑ ΤΣΟΚ.....ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΣ Γ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.

Υ.Γ ΦΙΛΕ ΑΘΩ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ...ΟΛΟΙ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!! ;) ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΟΝΟ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΝΤΕΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

κΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΜΕ ΣΤΑ8ΕΡΑ ΤΣΙΟΚ....ΠΧ 4-2 ΚΑΙ ΑΥΛΟΙ 18.4......

ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ????????? ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΣΙΟΚ.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

andreasana210326 έγραψε:κΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΜΕ ΣΤΑ8ΕΡΑ ΤΣΙΟΚ....ΠΧ 4-2 ΚΑΙ ΑΥΛΟΙ 18.4......

ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ????????? ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΣΙΟΚ.
η δοκιμη εγινε για να συγκρηθει ο διευρυμενος με το συμβατικο αυλο! ομως το καθε οπλο εχει τα δικα του βλητικα χαρακτηριστικα και κανενα δεν ειναι ιδιο! τι εννοιεις ισχυουν και για σενα?! τα οπλα της δοκιμης ειναι browning, το δικο σου ειναι beretta. αλλο το μηλο και αλλο το αχλαδι! φιλικα...
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

682 GOLD E έγραψε:

η δοκιμη εγινε για να συγκρηθει ο διευρυμενος με το συμβατικο αυλο! ομως το καθε οπλο εχει τα δικα του βλητικα χαρακτηριστικα και κανενα δεν ειναι ιδιο! τι εννοιεις ισχυουν και για σενα?! τα οπλα της δοκιμης ειναι browning, το δικο σου ειναι beretta. αλλο το μηλο και αλλο το αχλαδι! φιλικα...

ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΟΠΛΩΝ (18.4) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? (BERETTA-BROWNING). ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΒΕRETTA ME TOYS ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ??
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreasana210326 έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:

ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΟΠΛΩΝ (18.4) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? (BERETTA-BROWNING). ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΒΕRETTA ME TOYS ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ??
ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ.....ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ....ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ!!!

ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ......ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΑΣ!!!

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... Π.Χ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ Κ.Λ.Π.

Γ'ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ.....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ .....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΟΥ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ Γ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.....ΚΑΙ ΣΤΟ BROWNING ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BERETTA ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ 18.4 ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΤΣΙ........ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΟΜΩΣ(ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΛΟ) ΠΟΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ. Η ΑΚΟΜΑ Η ΘΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 3/4'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ 3''.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

φιλε Σολων ευχαριστω πολυ για την επεξηγηση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”