ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Επιδη δεν ειμαι σίγουρος, τι εννοείς με το κόκκινο ύδωρ, θα θεωρήσω οτι γράφεις για το τριαντάφυλλο.
Εγω το πίνω με το γαλα και μου αρεσει και στο μαχαλεπι....αλλα πέραν της γευστικής δροσιάς που μου προσφέρει, δεν εχω παρατηρήσει τίποτα ειδικές ιδιότητες.
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Το κρασάκι το κόκκινο εννοούσα και μετά που είχανε φάει τα παιδιά μας και είχανει πιεί το κοκκινέλι τους...εντακάρανε να μπαλωτάρουνε τα αγριοπεριστεράκια και τα πετυχένανε καλύτερα από το πρωί...λόγο ηθικού :mrgreen: :mrgreen:

Βάζω και μια φώτο του φίλου μου του Βαγγέλα και της παρέας του που ήτανε 5 άτομα στις φάσες χωρίς βρωμάλευρα: http://imageshack.us/a/img33/1139/xikc.jpg

Με την νέα σεζόν πρώτα ο Θεός, στις κίχλες στο μπάσιμο θα ρίξω LB6 και αλεύρια που θα γεμίσω τον ουρανό αλευρόσκονες :mrgreen:
andreas78

Χμ..
Παλι άτυχος ρε π@@στη μου.... :(
Το κρασί μου προκαλεί ημικρανίες......στουρναρι, ατζαμής θα μείνω και δεν θα ειγκωνω τίποτα.

Για τις κιχλες, πανέ να μην γίνονται γιατι δεν τους ταιριάζει και ολα τα αλλα μια χαρά. :mrgreen:
andreas78

Με αυτα και μ´αυτά... , έχουμε ξεχάσει και υποτιμήσει την αναγόμωση, που μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί καινούργια φυσιγγια..... ;)
Αφιερωμένη λοιπόν, αν και με παλιά παραδοσιακά υλικα, σε όλους τους λάτρεις.... :D
Sellier & Bellot 12/70- Nobel 78 και η εξαιρετικη Kleena Wad.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ο άτιμος ο SellierBellot τι ζημιά που κάνει ρε Αντρέα.
Εξαιρετικός συνδιασμός υλικών.
Νοbel 78 !!! και μόνο η μυρωδιά της μετά τη τουφεκιά θάπρεπε να γίνει άρωμα σε μπουκαλάκι!!!
Οσο για την kleena όσοι κυνήγησαν με τα παλιά χάρτινα Eley ξέρουν για τι υλικό πρόκειται.
Γενικα αυτος ο συνδιασμός vintage υλικών δεν έχει τίποτε να ζηλέψει απο το σήμερα.
Kαι βεβαια αξίζουν συγχαρητήρια στον "μάγειρα" που τα συνδιάζει και σερβίρει τέτοιο δημιούργημα.
Τέλειο ρέλιασμα επίσης.
Η ποιότητα των φωτογραφιών αδικεί το δημιούργημα.Πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.!!!
Φιλικά
Κώστας.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Nα το εκσυχρονίσουμε λίγο??? τι λές Αντρέα???

Εικόνα
free image host

Εικόνα
upload image online

Usefull Links:

http://www.ilrc.ucf.edu/powders/sample_ ... wder_id=87

http://www.hodgdonreloading.com/data/shotgun
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Αφού δεν προλαβαίνω να βγάλω δικές μου φώτο...είπα να δανειστό προσωρινά τις φώτο του κ.Δημήτρη που έχει κλείσει και με το νέο Τρίτο Στάδιο του Σάββα που μαγκώνει ελαφρά τους κάλυκες και κλείνει στα πολλά χιλιοστά... 8-)

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Προσεχώς τελειώνω με την μετακόμιση και θα έχω και εγώ επιτέλους τις δικές μου πολυσταδιακές φώτο! :mrgreen:
andreas78

Χμ... :roll: :?

Για το γενικό στήσιμο νομίζω, τα ευκόλως νοούμενα να παραλείπονται... :D
Πες μας για το 12C1, φαίνεται ενδιαφέρον, εγω εχω τα Pasific Valerite, τα κόκκινα, τα παλιά για χαρτινους, που ειναι για κοντινές βολες.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Μπράβο Κώστα και Ανδρέα αυτα να βλέπουμε! Μόλις επιστρέψω πίσω απο το εξωτερικό θα αρχίσω και εγώ δοκιμές έχω καποια σρτ απ στο μυαλό μου και δτο κανονάκι θα πάνε! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”