Φίλε ταλαιπώρησε άδικα κανένα ογκομετρικό δεν θα σου βγάλει 1,47 ακριβώς κάθε φορά, άπλα για πολύ χοντρά σκάγια αύξησε 0,05 τίποτα άλλο
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
[εγω ειμαι νεος στην ιδιογομωση αλλα ακολουθώ αλλη τακτικη. εαν εχουμε μια γόμωση π.χ. 1.50/32 σε ν.7 μειωνουμε 0,01 μπαρουτι για καθε νουμερο που μικραινει το σκαι, και αντιστοιχα αυξανουμε 0,01 για καθε νουμερο που χοντραινει το σκαι. δηλ π.χ 1.47/32 για ν.10 και π.χ 1.52/32 για ν.5[/quote]
Φίλε ταλαιπώρησε άδικα κανένα ογκομετρικό δεν θα σου βγάλει 1,47 ακριβώς κάθε φορά, άπλα για πολύ χοντρά σκάγια αύξησε 0,05 τίποτα άλλο
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ μεγάλη αρρώστια! !!!!![]()
1 τσιχλα σήμερα και 2 φασσες απο πάρα πάρα πολύ μακριά στα 34 γραμμάρια δεν θα αναφέρω απόσταση

- LAGOS
- Full Member
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ μεγάλη αρρώστια! !!!!![]()
1 τσιχλα σήμερα και 2 φασσες απο πάρα πάρα πολύ μακριά στα 34 γραμμάρια δεν θα αναφέρω απόσταση
Φίλε 34 ή 24 γρ?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Pathfinder
οοουυυ!! εν μου αρεσκουν οι φασσες σου φιλε Ανδρεα...εν αχτενιστες...πως τις βγαζεις ετσι στο γυαλι???ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ μεγάλη αρρώστια! !!!!![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Φίλε δεν έμπαιναν αλλιώς εφαν πολύ τουφεκια με πολύ χοντρά σκάγια

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Φίλε 34 ή 24 γρ?[/quote]
η αριστερα με 24 με πολυ χοντρα σκαγια και η δεξια 34 με πολυ χοντρα σκαγια ηταν να τες καμω δοκιμη σε χαρτι τελικα εφαν τες η φασες
η αριστερα με 24 με πολυ χοντρα σκαγια και η δεξια 34 με πολυ χοντρα σκαγια ηταν να τες καμω δοκιμη σε χαρτι τελικα εφαν τες η φασες
- Pathfinder
η αριστερη εζαωσε το σιασι της πουπισω...πρεπει να ηταν πλαγιομετωπικη η συγκρουσηΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε δεν έμπαιναν αλλιώς εφαν πολύ τουφεκια με πολύ χοντρά σκάγια![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Νασε καλα φιλε! το αστείο πιο είναι η αριστερή ένα σκαι εφαεν και ήταν πιο κοντά από την δεξιά, η δεξιά εφαεν 3 σκάγια άλλα έκαμε της πολύ ζημία.

- Athos 1978
- Full Member
η αριστερα με 24 με πολυ χοντρα σκαγια και η δεξια 34 με πολυ χοντρα σκαγια ηταν να τες καμω δοκιμη σε χαρτι τελικα εφαν τες η φασεςΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε 34 ή 24 γρ?
Ρε Ανδρέα μου αφιστα τα μουσκουρουθκια τζε διόρθωσε τα setup για να μεν τες βουρας ζωντανές, τζε να τες τραβάς που τους νουρους
Open mind for a different view.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Athos 1978 έγραψε:η αριστερα με 24 με πολυ χοντρα σκαγια και η δεξια 34 με πολυ χοντρα σκαγια ηταν να τες καμω δοκιμη σε χαρτι τελικα εφαν τες η φασεςΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε 34 ή 24 γρ?
Ρε Ανδρέα μου αφιστα τα μουσκουρουθκια τζε διόρθωσε τα setup για να μεν τες βουρας ζωντανές, τζε να τες τραβάς που τους νουρους
χαχαχα επρεπε να εθωρες ποθεν επεσαν μια χαρα εν τα σετ απ η αποσταση εν παραλογη